• NB86
    16.9k

Posudba s opcijom otkupa ? Koja bi bila sveukupna vrijednost transfera ?
  • Captain America
    20.4k
    qc9mijn54jgawveh.png

Potrudio sam se potražit koji je forumaš lani spomenuo Bakrara. Svaka sličnost sa stvarnim zonašima je slučajna. :cool:
  • Armagedon13
    959
    Naša U21 vjerojatno 27.06.završava natjecanje na EP pa će se vrlo brzo razrješeti i ta zajebancija
  • Zagi
    10.7k
    Najviše smisla i ima da se Frigan, Stojković, Kačavenda rješavaju poslije eura.
    Za klubove koji prodaju naravno al jbg ne možeš ih prisiliti..
  • Orc123
    12.6k

Pa izgledao mi je potencijal....pogodio ocito heh.....
  • xavier
    12.1k
    Svaka sličnost sa stvarnim zonašima je slučajna. :cool:Captain America

:rofl:
  • Klenx
    8k
    Bakrar mi nema smisla ako dolazi Frigan.
    Jedino ako Petković odlazi, ali u tom slučaju smo svakako slabiji tko god dođe iz te kombinacije.

Frigan mi je više klasična špica nego desno krilo, malo mi je teretan za tu poziciju. HNL još možda i može proć, ali u Europi sumnjam.

Ovakav razvoj događaja mi se ne sviđa, stavljam teški upitnik na sve.
    Nadam se da će nas Šimić i Bišćan razuvjeriti.
  • Nogo
    8.5k
    Frigan Loading...
    Ide još jedan dolazak ove dane prije nego završi euro za mlade.
  • Captain America
    20.4k
    Ide još jedan dolazak ove dane prije nego završi euro za mlade.Nogo

Možeš li reći jel se radi o već spominjanom igraču Istre ili dečki rade u tišini na nekom iznenađenju?
  • Droljo
    18.8k
    Ili jednostavno kažeš koga to dovodimo
  • Ludovic IX
    9.2k
    Što se mene tiče neg dodju I pero peric i tomo tomic, bitno mi je samo da biscan to uigra da budemo bolji nego lani. Ne prihvaćam da smo došli do nekog igračkoj zenita i da nam slijedi pad.
  • NORTE
    17.7k
    Potrudio sam se potražit koji je forumaš lani spomenuo Bakrara. Svaka sličnost sa stvarnim zonašima je slučajna. :cool:Captain America
    Orc nikada neće biti Cro!
    Sloboda orcima sa zone.
  • Orc123
    12.6k
    Pa cinio mi se odmah na pocetku da ima potencijal a sad cemo kod nas vidjet dal ima kvalitete za nas....
  • Droljo
    18.8k
    Ak dođe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.