• Neki tip
    21.3k
    Vidim da je ovdje uzavrelo, pa da malo primirim strasti prenosim vam informaciju o jednom lijepom koncertu koji će se prekosutra održati u Zagrebu.

Vjerujem da ovdje ima puno poklonika:

"Povodom Dana antifašističke borbe i 82. godišnjice antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, Antifašistička liga RH organizira, u četvrtak, 22. lipnja 2023., s početkom u 19.00 sati, besplatni koncert na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu.

Uz popularni zagrebački bend ANTENAT, na koncertu će nastupiti ZborXop, kao i Zagrebački orkestar ZET-a, izvodeći tradicionalne skladbe kojima će se podsjetiti na tekovine Narodnooslobodilačke borbe (NOB) i otpora fašizmu i ustaštvu.

Uz Zorana Pusića, koji će govoriti ispred Antifašističke lige i Ane Pauline Milardović ispred Mreže antifašistkinja Zagreba (MAZ), skupu će se obratiti, u ime pokrovitelja, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević. Voditeljica programa Aneta Vladimirov.

Već tradicionalno, Antifašistička liga organizira događanja u Zagrebu povodom Dana antifašističke borbe, ovoga puta u suorganizaciji s Centrom mladih Ribnjak, njegujući vrijednosti zapisane u Ustavu RH-a, već drugu godinu zaredom pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika."

Evo, u uvjerenju da je ovo događanje pravi sedativ za ovu temu ostavljam vas u miru i dobru, uz tradicionalni zagrebački pozdraf:

hmqetx4m5zontw59.jpg
  • Sajla
    11.3k
    u uvjerenju da je ovo događanje pravi sedativ za ovu temuNeki tip

kakvo kršenje uvjetne, pa to se ne viđa svaki dan! :rofl:
  • Neki tip
    21.3k
    Kakvo kršenje? Pa ja sam robovao zbog mržnje prema Hrvatskoj, a budući da sam u zatvoru preodgojen, prevaspitan, sada pozivam na jedno lijepo koncertno događanje u svrhu njegovanja ustavnih vrijednosti. :eyes:
  • Papastrumf
    17.8k

Šteta što me nema u Zagrebu u četvrtak. Rado bih sjeo s tobom u prve redove i uživao u milozvučnim notama ovih nadasve talentiranih glazbenika.
    Bravo za TT i Grad.
  • Neki tip
    21.3k
    Za razliku od tribine gdje si me naučio ne vadit mobitel otpočetka do kraja tekme, na koncertu se smije snimati pa ću ti poslati najbolje isječke.
  • Bruh
    1.1k
    Ovo mora bit ironično nema šanse
  • Neki tip
    21.3k
    Ovo mora bit ironično nema šanseBruh

Što, da ću snimati iz prvih redova, da sam prevaspitan u zatvoru ili sam uvjeren u smirujući učinak ovog prazničnog koncerta na temi Grad Zagreb? :lol:

Pa zajebavam se malo, naravno. Mislim da ovoj temi zajebancije ionako kronično fali, napeto je dosta. ;)
  • Bruh
    1.1k
    heh možda tamo i prođem kad idem na posao poslijepodne... a možda i nađem način za malo trolanja da testiram bratstvo jedinstvo
  • Neki tip
    21.3k
    a možda i nađem način za malo trolanja da testiram bratstvo jedinstvoBruh

Ja bih na tvom mjestu probao (ali ne mogu kao sudionik iz prvih redova) s uzvikom...

Živio pacifizam!

Dolje rat i mržnja prema Talijanima i Nijemcima!

Zbogom oružju i oružanom otporu!

Želimo povratak Nijemcima otete imovine i povratak na njihova vjekovna ognjišta!

Pravda za XY! (nađeš neku njemačku obitelj stradalu u 2. svjetskom ratu)".

Siguran sam da bi toplo pozdravili tvoje zalaganje za mir, pacifističke vrijednosti, ljudska prava i za sve ono za što inače kažu da se zalažu kad je u pitanju Domovinski rat, na primjer. :heart:
  • deda
    38.9k
    Ma meni je dosta da vrate djedovo žito s tavana.
  • deda
    38.9k
    A i dućan od punice ne bi bilo loše da mi se ženi vrati.
  • Bruh
    1.1k
    imam još par parola

Imovina vlasnicima!

Dolje sa ukrajinskim nacistima!

Živio staljin!

Smrt izraelu!

Ju-go slavija ju-go slavija

Ali ću im vjerovatno uzviknut "kada ćete otvoriti arhive"
  • Bruh
    1.1k
    ccc deda pa to je u korist naroda kako ne razumiješ
  • Ali
    2.7k

nije baš moguće upisivati djecu preko normi, jer sam siguran da velik dio vrtića povlači EU sredstva

EU sredstva se ako povlače to je za fasade, prozore i dogradnje... to nema veze sa upisima i dps (državni pedagoški standard)

12.000 zamolbi za upis predano, upisana 7.100 upisano, još 500 će ih ugurati na način da će to značiti da vodis dijete u drugi kvart...

Rezime bi mogao biti da će ovo biti argument da viši sud poništiti odluku nižeg suda oko mjere roditelj odgajatelj iz razloga što je u prvoj presudi trazeno da bez kompenzacijskih mjera nemože ukinuti rješenje...

I kaj kad bude isplatio zaostatka i kamate... onda će krenuti PR kako je to razlog zakaj nema radova na Kranjci , Maksimiru , tramvaji itd... i tak u krug , 20 godina nas je farbao sdp lopov bandic, sad nesznalica aktivist.... a mi gledamo kako stagniramo kao grad....
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Neki tip imam još par parolaBruh

Imam i ja.

Tko to nama nudi
    Tko to nama nudi demokratiju!?
    Živjela kulturna revolucija!
    Dolje pluralizam mišljenja!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.