• Rex Ramae
    4.3k
    Nemam ig pa ne znam kako to točno funkcionira kod njih ali većinom ti je takav slučaj ako je već netko glasao s iste IP adrese koju dijeli s tobom (doma ak ste svi na istom spojeni npr), glasano je već s tvog profila ili je možda završila anketa...
  • San Lorenzo
    24.3k
    Thumbnail govori sve. :cool:
  • Droljo
    32.2k
    Moha :love:
  • Dadinho10
    55
    Ko igra FM23 nek mi kaže koje dobre igrače za Dinamo :)

Ja u prvoj sezoni prodam Oršića u Tottenham za 18 mio funti sa klauzulom 20% od sljedećeg transfera.

Za godinu dana ga kupim od njih nazad za 11 mio funti, i 20% ide nama - otimačina :))) Prva povratnićka utakmica 2 gola (1 slobodnjak) - još uvijek zvijer.
  • austrijanac
    14k

- Produzio ugovore svima s otkupnom klauzulom, prodao oba Sutala za 40 milja ukupno.
    - Nakon prve sezone mozes uspjet dovest Sucica i Simica iz RBL, nakon tog igrica je easy mode

Ovo za Orsu se slazem, meni je ostao i lik nije normalan.

Isto ako istrpis Katanica i Brauna, nakon 3-4 sezone uvjerljivo najbolji stoperski par
  • Mihaljević
    15.2k
    Ja kad igram FM uvijek mi karijera mora bit realistična... Glupo mi je prodat Baturinu i dovest Broza npr. nerealno , dovedem Šotičeka. :smirk:
  • Dadinho10
    55

ja isto oba Šutala za cca 40 mio.

Sučića, stvarno? sad sam več u drugom dijelu druge sezone pa vjerojatno neće bit moguće.

Katanića sam isto prodao u Tottenham za dobre novce i procente od budućeg transfera.

Braun izgleda će biti top da.

Orša je killer, žao mi je kaj ga nisam imao tu 1 sezonu jer nemreš dovest adekvatnu zamjenu nikako.

Bed je jedino jer je jako teško zadržati igrače...

Koje još igrače imaš?

I kolko sezona si odigrao i kakve uspjehe napravio?
  • Dadinho10
    55
    od ˝nerealnih˝ transfera sam doveo jedino Ceballosa iz Reala al jer nije ništ igro i htjeli su ga se riješit. Pa sam ga dobio za cca 1,5 mio EUR i za masnu plaću. i igra top, 4 zvjezdice.

Sotiček ok?

Dinamo ima hrpu top talenata pa ni ne trebaš nešto puno kupovat za budućnost.
  • austrijanac
    14k
    Dinamo ima hrpu top talenata pa ni ne trebaš nešto puno kupovat za budućnost. — Dadinho10

to je prvo kaj vidis, evo 6 sezona sad, europski uspjeh nista, al redovno ispadam iz LP u osmini il cetvrtfinalu.

Imo sam srecu pa se Barisic umirovio nakon 6mjeseci i neki privatni lik me uzeo pa imam i para. Makar ih i netrebam, jedino sam za Sucica morao pljunut 15 milja al ajde

Brkljaca, Katinic, Crnac (vratio ga), Braun, Baturina, Ivanusec su dovoljni da igras LP bez beda i osvajas lige sa 2 poraza maks.

Kacavenda i Rukavina su prva krila Intera (Rukavinu mi Barisic prodao za 2 milje)

Ceballosa iz Reala — Dadinho10

on se i meni nudio, al placa 2 milje barem godisnje.

Bed je jedino jer je jako teško zadržati igrače... — Dadinho10

zato mi prva stvar bila svima novi ugovor sa minimum release clause, nitko nije imao problema, osim Petkovica jer taj nakon 2 tjedna se pocne svadat sa svima tak da jebiga.

u 6.sezoni Vidovic bio drugi za golden ball, i na WC22 smo bili opet treci i Livi golman prvenstva (ima pravde)
    Euro24 smo kiksali i nismo prosli skupinu
  • Dadinho10
    55

da, ja sad u drugoj sezoni prošao grupnu fazu i u osmini me ćeka RB Leibzig.

Kupijo sam Kačavendu i dobar je, za sad tek 2,5 zvjezdice al igra ok i stalno se razvija.
    Rukavinu slučajno probao na AML, čovjek kida :))

Da, cca 2,4 mio EUR/god. mu je plaća. Al ok, to je jedna pobjeda u LP ;)

Sad mi je jedino Orša više plaćen, oko 3, 3,5 mio EUR/god. al vrijedi svakog eura.

Kak misliš minimum release clause, pa onda ti sigurno svi odu. Jer npr. Belja imam u špici i kida - oću mu obnovit ugovor i on stavlja Release clause 8 mio EUR a prodao bi ga sigurno za više jer je zvijer. A ovako 8 mio EUR bi ponudio svaki klub i ode mi igrać za čas..

Da, Vidovića sam htio al nema šanse ga dobit, prejak Wunderkid je.
  • Mihaljević
    15.2k
    F5xN5AjW0AA5We7?format=jpg&name=large
    Baturina lijevo , Vidović desno, Bulat desetka... Spremni za Belupo... A petica odma u udarnom sastavu. :cool:
  • Captain America
    20.4k
    Baturina lijevo , Vidović desno, Bulat desetka... Spremni za Belupo... A petica odma u udarnom sastavu. — PlavaSlavonija86d

Jel ovo mod neki za Fifu 23 ili?
  • Mihaljević
    15.2k
    Ne , PES 2020 sa sezonom 2023/24 sa licenciranim svakim klubom u ligama petica i 1 HNL i 1 NL... Radim patcheve inače u slobodno vrijeme.
  • Dadinho10
    55
    čudo :) jel imaš kakav patch i za Fifu 23?
  • Mihaljević
    15.2k
    Nemam nažalost , samo PES radim... Fifa mi nema smisla više , sa Maguire-om radim driblinge što u stvarnosti ne može ni Neymar... :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.