• Markelo
    3.6k
    Kakav bi to spoj bio. Nonšalantni i uvijek "lagani" Petković a s druge strane nestrpljivi i ludi Turci. Očekujem da će mu policija negdje oko polovice sezone, morat čuvat kuću
  • Droljo
    23.4k
    Mene strah da ako petko potpiše novi ugovor i riješi si sve sa recimo miljom po sezoni jedno 5 godina ne dobije opet bolikurčinu kako samo on zna. Ono rešio je egzistenciju i boli ga kuki za sve...
  • Olmic
    5.5k
    Na twitteru zona objavila nova pojacanja u nadolazecim danima, tko je od vas marijan vlak, sad je vrijeme da se otkrije
  • xavier
    12.1k

Ja sam osoba A i ja sam Marijan Vlak (iako si sigurno premlad za referencu).
  • deda
    42.1k
    Ja sam osoba B i ja sam Marijan Vlak
  • Droljo
    23.4k
    Ja sam osoba C i ja sam Marijan Vlak
  • Boysica
    961
    Mislim da je za Dinamo bolje da Petko ostane , hm i ja bi da ostane (⁠•⁠‿⁠•⁠)
  • diebalo77
    268
    Ako je ovo istina za petka gdje je zamjena
  • Orc123
    14.1k
    Koja pozicija?
  • diebalo77
    268
    Špica jedino ako Drmić uskrsne pa oživi
  • Infinity
    20.6k
    Ako novinari prodaju Petka, onda novinare pitajte i za zamjenu. Isti slucaj i kod ostalih igraca.

Koliko dana je proslo od prvog clanka o ovom Francuzu do realizacije? Dva? Isti slucaj je vec godinama. Svi poslovi se obavljaju u tajnosti i tako treba da bude. I onda vjerujete u price koje traju tjednima? Ako se kroz 48 sati od clanka nije nista dogodilo, nece se ni dogoditi. Petkovic u Tursku sigurno nece.
  • NB86
    17.4k
    Koliko dana je proslo od prvog clanka o ovom Francuzu do realizacije? DvaInfinity

I to orginalni izvor su francuzi i onda su nasi samo prepisali
  • SAS1987
    19.2k
    Svi ste vi Vlak al mene vise zanima tko od vas je Poldrugac :lol:
  • dinamo vitez
    708
    Bio je još jedan francuski stoper prije KTCa :razz: i njegov brat u drugoj ekipi
  • Orc123
    14.1k
    Jeremy i Nicolas Taravel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.