• NB86
    16.9k
    Nadam se da smo nasli bjelog francuza koji zna igrat, dobrodosao
  • OsamŠest
    5.8k
    Da li je posrednik ovog posla bio Marko Marić koji se spominjao u kontekstu nasljednika Butine?

Širi se mreža, di smo mogli već bit eh..
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Trac - Petko u Trabzonsporu kazu Turci, 2,5 milijuna
  • Klenx
    8k
    Samo da napišem, jesu turci, ali ako itko pomisli prodati Petka za tu lovu treba mu jaja odsjeć.

Bolje da na tribini sjedi cijelu godinu i ode džabe.
  • xyz
    840
    Daj nemojte te Turčine prenositi. Pišu samo gluposti. Po njima nam je već pola ekipe u Turskoj, a druga polovica jedva čeka da dođe ponuda iz nekog kebabspora da tamo ode.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    2,5 milje plus Janković ili no deal!
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Netko je pisao da je Bjelko u ZG ako se ne varam, a tema je takva kakva je pa sto ne bih prenio, a i ovaj put mi ozbiljnije zvuci nego ona naklapanja

2,5 milje plus JankovićDragon1Warrior123

Samo Jankovica neka uzmu
  • NB86
    16.9k
    Takve ponude sigurno nece klub prihvatit nemojte se previse sekirat
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Samo Jankovica neka uzmuBornaPŽ1986

Krivo razmišljaš, prvo njega moraju kupit da nam ga mogu vratit! :cool:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Takve ponude sigurno nece klub prihvatit nemojte se previse sekiratNino Bule

Ako ti je to bas povjerljiva info onda ok, ali ako on zeli van nekako ima logike da ce uzeti nesto da ne ode besplatno pa uloziti u nekoga drugog, ja bih isto najradije da ostane ali eto, zivi bili pa vidjeli!
  • Captain America
    20.4k
    nekako ima logike da ce uzeti nesto da ne ode besplatnoBornaPŽ1986

Kako ima logike dat takvog igrača kojeg nećeš nikako nadoknadit za kikiriki? Mi smo skuplje platili Peru Bočkaja. Jesu se Bayern i Borussija odricali Lewandowskog? On ako ostane, mora biti motiviran ako misli na Europsko i uzet ozbiljne novce iduće ljeto. Uhvati li ga bolikurčina, neće ga ni Turci htjeti uzeti jer sumnjam da će Bjelica dočekat iduće ljeto dolje s obzirom kakvi pacijenti vode te klubove.
  • xavier
    12.1k
    Ima i Iva Šarić tu nešto za reći, a ne vjerujem da bi amenovala preseljenje u Tursku.
  • NB86
    16.9k

Za 2.5 mil ne ide nigdje, moze se pojavit neko sa 5 (realno i to je malo) ili ce ostat u klubu, kao sto je kolega gore rekao mi smo peru bockaja vise platili, i da odbije potpisat novi ugovor bolje ga zadrzat i koristit godinu dana nego ga prodat za 3 mil
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kako ima logike dat takvog igrača kojeg nećeš nikako nadoknadit za kikiriki?Captain America
    Nema, situacija je takva da iduce ljeto on moze ici, cista logika kaze uzmi koliko mozes, moglo se uzeti i 7-10 do prije sezonu dvije ali nije, i bolje da nije jer nam je trebao. Sad je situacija da ce biti tu jos godinu dana, da ce ga prodati sad ili da ce produziti ugovor. Pisalo se da trazi 1,2 milijuna zar ne? Puno vas je pisalo tu da je to previse.

Mi smo skuplje platili Peru Bočkaja.Captain America
    Da, ali to nema veze s ovim, mi smo ti koji su dali tu cifru i smatrali je ok.
  • NB86
    16.9k

Postoji i treca opcija osim produzivanja ili prodaje a to je da ostane do kraja ugovora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.