• Ali
    2.2k
    Ono kaj bih ja istaknuo iz ovog PR članka , u narodu poznat i kao usta moja hvalite me, a da je ostvario i realizirao jer sve ostalo navedeno je u statusu "to be done" ili "work in progres"

"Pokrećemo Program zaštite mentalnog zdravlja LGBTIQ+ osoba, a u KB Sveti Duh smo, po prvi put od 2016., osigurali dostupnost pobačaja na zahtjev do 10. tjedna trudnoće."

Bravo, Bravo !!! :clap:

A istovremeno sam upisao iznad teksta u search riječ, "stadion" 0/0 je rezultat...

Treba mu kad se slijedeći put dodje slikati na Maksimiru poterat i reći nek lijepo napusti prostor i ode se slikati na KB Sveti Duh...
  • Mali Zeus
    14.2k
    uzorak od 600 ljudi. I s tim se oni hvale.
  • miro
    4.7k
    Ako misle i na naše grafite, onda je ovo potez kojim si pucaju u nogu, Toplo se nadam da nisu baš toliko glupi
  • Nolifer
    8.5k

Na forumu.hr njihovi spominju i Dinamove te iz Domovinskog rata da su crckarije koje treba maknuti. Al to je drugi forum, valjda im to nije izvor glupih ideja...
  • Mali Zeus
    14.2k
    Pretpostavljam da se to odnosi na črčkarije kojih je pun grad, ne vjerujem da će dirati murale, jer ak s tim krenu onda mogu isti dan napustiti pozicije.
  • Ali
    2.2k
    A sigurno neće krenuti od "Marko volim te, tvoj Pero!" Ili anarchy i zvezda sa pet krakova.

Prvi na redu su hos, nkdz i zatim svi ostali pripadnici domovinskoj rata.

Danas su grafiti što su nekad bili spomenici nob... dodje vrijeme kad vladajući podrzavaju ili svaki tjedan stave jedan, pa dodje vrijeme kad vladajući uklanjaju jedan tjedno itd... sad su na vlasti ovi koji se ponose radom Milke Planinc i sličnih
  • Plavi-9
    587
    Ako hoće rat, imat će ga.
  • ZGV
    3.3k
    Micat će se tegovi i škrabotine sa zgrada, prvenstveno u centru grada.
    Ne vjeriujem da će dirati naše grafite i murale.
  • Papastrumf
    12.9k
    Naši murali su najčešće na privatnim zgradama ili na trafostanicama u vlasništvu HEP-a, a za što se tražilo dozvole prije crtanja od istih. Da žele, ti isti vlasnici ih mogu ukloniti kad god požele. Grad nema nikakve veze s time, mogu brisati jedino škrabotine na javnim površinama.
  • The Undertaker
    5.9k
    Pa vidiš da kažu da će brisati i sa "privatnih" zgrada na gradski trošak. Kako će to izgledati u praksi ne znam.
  • NORTE
    12.2k
    Grafiti dinama sigurno nisu u pitanju, nego škrabotine, ali ako i toga bude naravno da će si sami stvorit problem.
    TT se u kampanji obilazeći grad u par navrata slikao kod dinamovih grafita i to objavljivao.

Ovo na ravnicama je stvar HEP-a jer je netko očito prijavio nacrtani grafit zds na drugoj strani trafke.
  • Papastrumf
    12.9k
    Danas u 11:00, u prostorijama Zagrebačkog nogometnog saveza u Kranjčevićevoj predstavljanje projekta rekonstrukcije Kranjčevićeve od strane Tomaševića, Dolenec i Korlaeta.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Kakav projekt, kad je raspisan natječaj za to?
    Ja ga nisam primjetio...
  • Papastrumf
    12.9k

Idejno rješenje, da budemo točniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.