• Infinity
    19k
    Ne treba Dinamo placati silne milijune za pojacanja, jer ce i medju slobodnim igracima biti pojacanja za nas, a i uvijek se moze naci neki Misic, Lauritsen ili Orsic za 1-2 milijuna.

Mene muci to ogranicavanje placa. Mislim da tako ogranicavamo i kvalitetu igraca koje dovodimo. Pa cak i da pogodimo s nekim jeftinim, taj ce traziti vece novce kad proigra i izgubit cemo ga jako brzo.
  • San Lorenzo
    19.9k

Nek dovedu bilo koga, ovo nadraživanje raznim imenima, bez konkretne penetracije traje predugo. :groan:
  • Jaro
    10.5k
    Nek dovedu bilo koga, ovo nadraživanje raznim imenima, bez konkretne penetracije traje predugo.San Lorenzo

Kad pocinje prijelazni rok? Kak da prije toga ikoga dovedu?
  • deda
    38.6k
    19.6
  • Schpatz
    761
    Kaj znaci ogranicavanje placa? Budimo realni, nemre Dinamo platit nekog igraca na godisnjoj razini 4 mil eura ili tak nekaj... Cifre su bolesne koje su se pocele kretat u nogometu i nek jednom igracu izlazi ugovor i trazi ca 2,5-3 mil eura godisnje od Dinama... Kak? Realno, kak? I sad mi pricamo da treba igracima davat nezz kakvi ugovori, a nama je Theopile Catherine sa ca 800 000 eura godisnje bio jedan od najplacenijih igraca... Cinjenica je da imamo takvu ligu i da moramo na taj nacin poslovat na koji se posluje. Isto tak, smatram da neki igraci debelo iskoristavaju ili pokusavaju iskoristit Dinamo pa traze place boli glava... I takav ugovor mogli bi dobit samo u Arabiji ili u nekom klubu liga petice... Mislim da treba ostat u realnim okvirima i nedopustit da poslovanje kluba dode u probleme jer smo pretjerali s placama i kaj ako se ne ostvare ciljevi u Europi, kaj se dogodilo vec xy klubova jer su uzeli prevelik kolac pa otisli u bankrot i vracali se iz amaterizma ponovno u vrh... Neki s vise, neki s manje uspjeha.
  • Krizy
    59.2k
    Novi si tu, očito je da se nije mislilo na plaće od 4 milijuna eura.
    Nego da se ne smanjuju one trenutno najveće, bez kojih ne možeš zadržati najvažnije igrače...
  • Schpatz
    761
    Aaa... Okej, krivo shvatio... Kuzim, okej to onda dobiva na smislu kaj je napisao. :grin:

Isprike.
  • The Undertaker
    8.5k
    Prestanite kmečati i praviti od kluba žrtvu. Potpuno je logično da klubovi žele svoje igrače prodati za što višu svotu a mi kupiti za što manju. Isto vrijedi i kad mi prodajemo. To su valjda osnove osnova trgovine. Ako nam je cijena previsoka, široko nam polje i čitav svijet nam je na raspolaganju. Ako ne znaju naći, onda ovo nije posao za njih.
  • Olmic
    5.1k
    Veli osvrtnik da Frigan uskoro na ljecnickom , Misko koci posao
  • Patak
    3.5k
    A tko je taj osvrtnik? Jel do sad imao pouzdane informacije?
  • xavier
    12.1k
    A tko je taj osvrtnik? Jel do sad imao pouzdane informacije?Patak

Osvrtnik je netko tko komentira događaje isto kao i mi ovdje, ali njega se iz nekog razloga citira kao "izvor".
  • Infinity
    19k
    Kad on nesto napise znas odmah da nije tako :rofl:

Zanimljivo da uvijek ima 'ali'. Sad ce Frigan na lijecnicki, ali Misko koci. Misko je alfa i omega u Rijeci. Kako ce Frigan na lijecnicki ako vlasnik kluba malo koci :rofl:

Tako mu je i Jakirovic bio dogovoren, ali se cekalo da se nesto vidi sa Zrinjskim :rofl:

Nije glup, zna se u startu ograditi, ali nema bas nikakve izvore informacija, nego lupa, ljudi nasjedaju, on skuplja lajkove, klikove, pratitelje...
  • deda
    38.6k
    Ja sam dobio 100% provjerenu inormaciju da ćemo i iduće godine igrat u plavim dresovima. :strong:
  • Infinity
    19k
    Neki kazu da ce biti modri. Kome vjerovati?
  • Droljo
    18.6k
    Nikad se ne zna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.