• Gelipter
    4.3k
    Pljesak cijele dvorane igračima Olmissuma, trener Đulvat sa zastavom s likom Capija, purgerski duh, jedna emocija, jedna ljubav! Dinamo i Zagreb žive!
  • MicDrop
    8
    Ma dobar je on, voli bit na FD, bio sinoć i na druženju.
  • Captain America
    20.4k
    Dečki iz podcasta 8 24 su opravdali Keca zbog komentiranja penala. Kažu da nije radio u nekim uvjetima, neki loš televizorčić su mu dali i komentirao je stojećki cijelu utakmicu.
  • Pop corn
    8.7k
    PLAVA BAJKA!
  • Sprica
    6
    taj mali je moj mali junak
    Mislim da je u tih par minuta zaboravio svu bol i uživao što može biti kraj terena sa ostalima
  • masacusec
    6.1k
    A kaj reći u par riječi bez previše demagogije i patetike...
    školovanje tovara na tribini, školovanje tovara na parketu, travnjaku...jednostavno, nadmoćniji suparnik u svakom kontekstu!
    Mislim da bi i real madridu i cityu teško bilo igrati u onakvoj atmosferi.

Vikend za pamćenje!!
    Ps ko je ovo mogao zamisliti prije 10 jahri?!
  • kinfa95
    534
    Vikend za pamcenje. Jedino mi nije jasno kako je tolko neizdrzivo vruce u dvorani
  • NitkoBitan
    31k
    Jer nema nikakve ventilacije. 5500-6000 ljudi u gotovo zatvorenom prostoru i dobijes temperaturu u dvorani kakvu dobijes. Medutim gledajte to na pozitivan nacin, preko jeseni/zime kad igramo Ligu prvaka temperatura ce biti taman ugodna sobna :lol:
  • Pop corn
    8.7k
    Vikend za pamcenje. Jedino mi nije jasno kako je tolko neizdrzivo vruce u dvoranikinfa95

Čovjek čija je firma ugrađivala ventilaciju u dvoranu reče za vikend da ga nitko nije godinama kontaktirao da dođe pročistiti i pregledati
  • NB86
    17.1k
    Jel moguce to ikako rjesit ako nije preskupo, nek se zdruze svi koji koriste dvoranu jer ovo je suludo
  • Keyser Soze
    15.8k
    Prošle sezone na finalu PH Cibona - Zadar isto krcata dvorana s preko 5 tisuća ljudi, ali ni blizu vruće kao sad.
  • Crusades
    18.3k
    Kad se nije navijalo vjerojatno gotovo ništa u usporedbi s ovim finalom kad par tisuća ljudi navija i skače
  • Keyser Soze
    15.8k
    Navijalo se, ali ovo je jedno 10 razina iznad toga
  • Juznjak
    4.4k
    Ne znam ima li još netko ovdje tko je bio u kopu, ali jučer je bilo dosta bolikurčine u navijanju. Takav je moj dojam, moguće da sam ja slučajno bio okružen s 10ak ljudi koji su odlučili ne navijat, a neki čak i snimat pa ih se treba lupat po ruci. Konkretno je dosta blizu mene bio gospodin s dvoje djece od cca 9-10 godina, on ne navija, oni su premali, a uzeli su mjesto u samoj sredini kopa. Također je u 3.-4. redu lik od cca 25 godina izvadio mobitel i krenuo snimat pri kraju utakmice. Gledam i ne vjerujem. Kraj mene dva dosta mlađa dečka, izgledaju pomalo i nezainteresirani, čini mi se da ni ne znaju pjesme, trebalo ih je molit da navijaju. Ponavljam, vrlo je moguće da sam se ja slučajno potrefio u takvom dijelu, ali eto moram podijelit. Usprkos tome, naravno da je bilo brutalno i da smo bili jako glasni i kvalitetni. Sve je ostalo već rečeno, bravo Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet