• DrawTube
    6.5k
    onako nabrzaka

Dinamo 74 958

Osijek 15 532 #
    Varaždin 14 713 #
    Rijeka 13 777 #
    Gorica 7725 #
    Loksa 7215
    Istra 6159
    Šibenik 5481 #
    Slaven 4356

Hajduk 74 841

Osijek 13 927
    Varaždin 12 828
    Rijeka 13 593
    Gorica 7494
    Loksa 7333 #
    Istra 9031 #
    Šibenik 5296
    Slaven 5439 #

Mi gledaniji u Osijeku, Rijeci, Varaždinu , Gorici i Šibeniku

Treba popraviti i povećati brojke na Kranjči , iakonans je bilo više jer zadnju tekmu skoro soma ljudi nije pobrojano ali iduće sezone i protiv Lokse i protiv Rudeša da rasprodamo stadion
  • maddaddam
    2.9k
    Treba popraviti i povećati brojke na Kranjči , iakonans je bilo više jer zadnju tekmu skoro soma ljudi nije pobrojano ali iduće sezone i protiv Lokse i protiv Rudeša da rasprodamo stadionDrawTube

Kakav bi to samo ambijent bio da Rudeš najviši rang može igrati na svom stadionu. Trenutačno je situacija sljedeća: može se dogoditi da Rudeš svoje utakmice ne igra ni u Kranjčevićevoj, nego u Zaprešiću. Gradonačelnik je najavio žurno preuređenje stadiona u Kranjčevićevoj, kao predigru izgradnji novoga maksimirskoga stadiona. To bi značilo da od jeseni nema utakmica u Kranjčevićevoj. U tom slučaju jasno je da sva tri kluba Dinamo, Lokokomotiva i Rudeš ne bi mogla igrati u Maksimiru. Logika upućuje na izvanredne mjere i mogućnost da barem jedan od zagrebačkih klubova igra u drugoj županiji, na ugodnom, sada pustom zaprešićkom stadionu. Gotovo je sigurno kako bi to bio Rudeš.

Da moderacija nakon mamurluka otvori sezonu 23/24?
  • deda
    36.2k
    Takve stvari može radit jedino gospodin Krizy. On ima pecat Zone za otvaranje ozbiljnih tema. Tako da ćemo ga pustiti da se pripremi. :cool:
  • Krizy
    54.2k
    Već sam jutros krenuo s pripremama ali stalno me prekine nešto, bit će riješeno danas ili sutra :wink:
  • deda
    36.2k
    Ajde, smiješ i ti bit 2-3 dana u jarku :blush:
  • marcio amoroso
    40.4k
    stalno me prekine nešto,Krizy

Znaš šta ja kažem na ovo :grin:
  • Krizy
    54.2k

Sve jasno :lol: :lol:
  • NitkoBitan
    24.6k
    Da moderacija nakon mamurluka otvori sezonu 23/24?maddaddam

Zar nije da sezona 22/23 zavrsava Superkupom na Maksimiru? Ove transfer pikanterije koje se u meduvremenu dogode se mogu komentirat u temi za transfere, a mislim da ima i posebna tema za pripreme tako da ne vidim razlog da se vec sad otvori tema za novu sezonu.
  • Mlađi referent
    12.5k

Svaki superkup je početak nove sezone. Sumnjam da se HNS tu razlikuje u odnosu na Europu.
  • NitkoBitan
    24.6k
    Aha. Meni je najlogicnije da to spada u sezonu 22/23 jer se ipak suceljavaju pobjednici prvenstva i kupa iz te sezone. Ali dobro to spadanje u ovu/onu sezonu je ipak samo neka formalnost.
  • IstokKa96
    838
    @maddaddam '...zagrlio Livija i izasao.' Nakon toga priveden, zadrzan 15 sati, pusten uz zabranu u trajanju 12 mjeseci na Dinamo i reprezentaciju, te naplacenu novcanu kaznu.
1477478479480481Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.