• Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ako on ostane siguran sam u titulu i igranje skupina LP ili EL.

Ako i on ode (uz izvjesne odlaske Livakovića i Petkovića) onda će i u HNL-u biti čupavo.
  • Captain America
    19.5k
    Ako i on ode (uz izvjesne odlaske Livakovića i Petkovića) onda će i u HNL-u biti čupavo.Maksim Maksimirski

Pa dovest ćemo zamjene kao i svaki put dosad. Odlazili su Šunjić, Olmić, Gvardiol, Jakić, Majer, Orša, Ademi, najavljivao se raspad svaki put, a mi smo i dalje tu. Bit će jako teško održat razinu europskih rezultata (govorim u smislu rušenja velikana, prezimljavanje u EL ne bi smjelo doć pod znak pitanja), ali HNL stvarno ne bi smio doći u pitanje s ovakvom konkurencijom.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k

Nikad u istom prijelaznom roku nisu otišla 3 najbolja igrača Dinama odjednom. Kada bi otišao samo Ivanušec (najbolji igrač lige) osjetilo bi se a kamoli da odu sva trojica najboljih odjednom. Dovest će se zamjene ali te zamjene će biti recimo Nevistić, Kačavenda, Stojković i Frigan. To su dobri igrači i za 2 sezone možda mogu doći na razinu Livakovića, Petkovića i Ivanušeca ali trenutno su nivo ispod i sa razlogom su ovi prvi u reprezentaciji a ovi drugi nisu ni blizu.
  • NB86
    15.9k
    Dovest će se zamjene ali te zamjene će biti recimoMaksim Maksimirski

Ajde recimo ne pisi gluposti nego pricekaj vidjet koje ce to zamjene biti pa cemo onda srat
  • marcio amoroso
    39.4k
    Dovest će se zamjene ali te zamjene će biti recimo Nevistić, Kačavenda, Stojković i Frigan.Maksim Maksimirski

Nema šanse da to budu zamjene. Igor i Dario nisu pali sa kruške i znaju da njihova budućnost ovisi o ovom prelaznom roku i o rezultatima u jesen. Možda dođe neki od tih igrača, ali sigurno će doći i dečki koji mogu odmah pomoći.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Dobro, ako će doći bolji od nabrojanih onda će Dinamo trebati uložiti malo jače novce. Vidjet ćemo.
  • NB86
    15.9k

Mozda iscupa nekog nepoznatog za 2-3 mil odstete a koji ce instant bit pojacanje, pa eno onaj benrahou doso iz ekipe koja se bori za ostanak u drugoj francuskoj bez odstete i izgleda sve bolje i bolje, kod nas bi bez problema bio starter na desnom krilu. Ne kazem da je takvo nesto lako pogodit ali sigurno ce se pokusat, ocekujem nekog nama anonimca i za stopera i za lijevog beka.
  • marcio amoroso
    39.4k
    Dobro, ako će doći bolji od nabrojanih onda će Dinamo trebati uložiti malo jače novce.Maksim Maksimirski

Ne nužno. Ovi igrači koje si ti nabrojao su potencijali i kao takvi su u startu skupi. Osim toga su u HNL-u gdje Dinamo nažalost ima običaj preplatiti igrača. Ima dosta igrača koji su u nekim određenim godinama, ali bi bili pojačanja. Ima igrača koji se mogu dovesti na posudbu i biti pojačanje. Ne može samo HNL biti tržište.
  • Captain America
    19.5k
    Preklani su otišli Gvardiol, Jakić i Majer. Što su oni ako ne 3 ključna igrača? Najbolji mladi branič na svijetu. Jakić koji je takav lavovski posao odrađivao u vezi da i danas 2 godine nakon nemamo takvog veznog igrača. Majer je odmah upo u najboljih 11 Ligue 1.

Dosad nismo imali na ključnoj funkciji čovjeka kojem je stalo do Dinama i koji će dovodit igrače kako bi pojačao momčad umjesto vlastitih džepova na račun provizija. Reko je i Igor da traže i neka nerealna pojačanja o kojima novinari naravno nemaju blagog pojma već vrte Frigana i dvojac iz Loxe jer ne znaju kog drugog spomenut.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Jedino bi Majer od nabrojanih mogao po važnosti ući u priču sa Petkovićem, Livakovićem i Ivanušecom. Svaka čast Jakiću ali on nije bio u top 3 igrača Dinama a nije to bio ni Gvardiol makar sad koštao 100 milijuna. Gvardiol je bio lijevi bek u Dinamu i nije bio među ključnim igračima Dinama kao što to nisu bili niti Sosa i Brekalo koji su otišli praktički kao juniori.

Ja se nadam da će se kao što govorite pronaći neki igrači iz inozemstva za 2-3 milijuna. Bude li tržište samo HNL i Balkan onda se ne možemo nadati boljem od Frigana, Vipotnika, Kačavende, Stojkovića. Na ovim prostorima nema boljih igrača od tih a da bi Dinamu bili dostupni bilo financijski bilo na bilo koji drugi način.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Pff koliko mene pamcenje sluzi Jakic je izrastao u bitnu kariku, poceo je i zabijat, ubacivat se naprijed.. Ja sam poludio kad je krenuo forsirat transfer nakon jedne sezone.. Ispalo je da je pogodio jer je uzeo europski trofej, ali..
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Bitan je bio ali ne top 3. Da se sad vratimo u ljeto 2022. i da možemo birati koji igrač će otići između Livakovića, Petkovića, Ivanušeca, Mišića, Oršića i Jakića ja mislim da bi 90 posto navijača izabralo da od nabrojanih ode Jakić.
  • Captain America
    19.5k
    Gvardiol je najbolje ocjenjeni branič cijele HNL te sezone nakon Rasa (razlika je 0.1). U EL je imao 0.09 manju prosječnu ocjenu od Rasa, a još nije igrao svoju poziciju. To su itekako ozbiljne brojke za praktički juniora.

Jakić je imao problema u početnom djelu sezone (svi se sjećamo Feyenoorda), ali je i njemu krenulo tamo početkom studenog kad je momčad pohvatala kleptomanove ideje. Odigrao je odlično proljeće i ljetne kvalifikacije što je i rezultiralo transferom u osvajača Europske lige.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Bez uvrede ali nećete me uvjeriti da su niti Jakić niti Gvardiol (pored senatora Livakovića, Petkovića, Ivanušeca, Oršića) bili u top 3 najvažnija igrača kada su odlazili iz kluba. Bili su važni ali nikako top 3.

Slažemo se da se ne slažemo, nema potrebe ulaziti u dublje rasprave.
  • Ludovic IX
    8k
    Nitko još nije otišao. Nitko od igrača ne forsira transfer. Što se nas tiče, u ovom trenu računamo na sve njih za sljedeću sezonu.

Evo i livi objavio da će sjest sa klubom oko ostanka u klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.