• davidinamo
    366
    Kako sam se sjebo :lol:
  • Hipo
    408
    Mora li se prognozirat dinamo II ?

Uopce ne pratim to pa ne znam nista o tome.
  • Bosna86
    13k
    Infinity udari ban tko stavi kontra Dinama... Ma smijes staviti sto ti srce pozeli
  • Hipo
    408
    Mislio sam na dinamo II.ekipu...
    Ispravio sam, II umjesto 2

Kod prognoze se obavezno mora odigrat i prognoza II.ekipe?
  • Guinness
    3.5k
    bk5b koji je jokera igrao na 2-2, a ne na pobjedu Dinama kao ostali — Infinity

Pozdrav,

za pogođen ishod utakmice, ne bili trebao dobit 1 bod?
  • Dudu
    3.7k

Kad igras jokera, ako pogodis ishod ne dobijas bodove, to i jest rizik. 10 za pogodak tocnog rez, 0 bodova ako si pogodio ishod, a nisi reultat i -10 ako si falio i ishod..
  • Guinness
    3.5k
    Jebo me joker onda...
  • Infinity
    21.6k
    davidinamo
    52
    Kako sam se sjebo :lol:
    — davidinamo

Sad opet da se popravis :rofl:

Pozdrav,

za pogođen ishod utakmice, ne bili trebao dobit 1 bod?
    — bk5b

Kolega ti je pojasnio, al evo dio iz pravilnika za sve koje muce jokeri

- Svi igraci ostvaruju pravo na 10 jokera u toku igre. U toku jednog kola mozete iskoristiti jokera onoliko koliko ima utakmica u tom kolu. Pri igranju jokera ne igrate strijelca gola, pogadjate samo tocan rezultat, a pored rezultata bitno je naglasiti da je to utakmica za koju se koristi joker. Bodovi se ostvaruju prema sistemu:
    a) 10 bodova za pogodjen tocan rezultat
    b) 0 bodova za promasen rezultat, ali pogodjen tocan tip (pobjeda domacina, gosta ili remi)
    c) -10 bodova za promasen tip (pobjeda domacina, gosta ili remi)
    - Igraci nisu duzni i ne moraju koristiti svoje jokere

Mora li se prognozirat dinamo II ? — Hipo

Ne mora, ali sta dobijas ako ne prognoziras? Sto se mene tice ne moras prognozirati ni HNL, igraj samo europske :lol: Bit ce kasnije ukljucen i Futsal Dinamo, tu prvi ja ne pratim, ali ne dobijas nista ako ne odigras nista. Odluci se za neki rezultat tipa 2-1 i igraj cijelu sezonu 2-1. Nadji jednog igraca i igraj njega kao strijelca, Baturina i Sipos su ti najbolje opcije. Ako ne odigras nista imas sigurnih 0 bodova, a ako odigras bilo sta mozes dobiti par bodova, izbor je na tebi, kao i na ostalim igracima. Mislim da se iz konkurencije nitko nece buniti sto ti igras manji broj utakmica, jer ces na taj nacin skupljati manje bodova.
  • Hipo
    408
    . Odluci se za neki rezultat tipa 2-1 i igraj cijelu sezonu 2-1. Nadji jednog igraca i igraj njega kao strijelca, Baturina i Sipos su ti najbolje opcije. Ako ne odigras nista imas sigurnih 0 bodova, a ako odigras bilo sta mozes dobiti par bodova — Infinity

E to sam i mislio.
    Hvala.
  • deda
    48.5k
    Za sve one koji baš ne poznaju igrače druge momčadi stavio sam popis prijavljenih igrača za natjecanje na temi https://www.zonadinamo.com/discussion/55/dinamo-ii
  • Eduardo
    30.9k
    Dinamo II - Osijek II 2:2 — bezvangori

Zaboravio si tipovati strijelca ili možda želiš igrati jokera na ovaj par? U svakom slučaju ispravi prije nego ti vrijeme istekne.
  • Eduardo
    30.9k
    Bilo je dosta prognoza od 0:3 ali na kraju nitko nije pogodio točan rezultat.
  • Infinity
    21.6k
    Hoce li biti plakanja zbog promjene domacinstva s Interom? :lol:
  • Bosna86
    13k
    Narusena je regularnost natjecanja.. Zaliti cemo se
bold
italic
underline
strike
code
ulist