• Draž
    1.4k
    U nogometu je uvijek sve moguće. Osim danas.
    Bojim se da će Šibenik nastradati.
    Daboga mi se obilo o glavu.
  • Nino Bule
    14.5k
    Ako ne bude igrao awaziem po meni sibenik ima 30% sanse, svi su im stoperi teretni i spori i mogo bi ih sibenik iskontrirat samo ce kljuc bit dobro se branit i izdrzat nalet prvi 20 min
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ako ne bude igrao awaziem po meni sibenik ima 30% sanse, svi su im stoperi teretni i spori i mogo bi ih sibenik iskontrirat samo ce kljuc bit dobro se branit i izdrzat nalet prvi 20 minNino Bule

Tako je, nadam se da se Čanadi neće ići nadigravati jer bi moglo biti svašta.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ajde, i veća čuda su se događala :D
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Minimalne sanse, ovi dolje su nabrijani i pri tome osjetno kvalitetniji. Teren na Rujevici je savrsen i brz, a to nikako ne odgovara ekipi koja se mora branit. Eventualno neki ludi scenarij u kojem se golman razbrani, Sibenik izdrzi do minuta u kojim Hajduk obicno pada..
  • Mali dioničar
    16.1k
    Riječka obilaznica.

lgsy6hn72exuvvru.jpeg
  • plavi67
    922
    Šibeniče kreni u napad! podrška drugom licu dalmacije!
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ima Sibenik sanse sigurno, ne prevelike ali ima. Bitno je ne primit gol u prvih 15-20 minuta i probat iskoristit neku kontru jer ce ih sigurno biti s obzirom na obranu ovih dole.
  • Infinity
    16.6k
    Prema kladionicama, Sibenik ima sanse koliko i Inter protiv Manchestera. Ja vec danima slusam kako ce se Manchester napatit i kako je Inter jeben :grin: :grin:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Mina glavom u 90toj za 0-1 :grin:
  • Markelo
    2.8k
    Ako se pitanje pobjednika ne riješi već u prvom poluvremenu, bit ću iznenađen
  • Rex Ramae
    2.8k
    Nadam se samo da ne vjerujemo više mi u pobjedu od samih igrača Šibenika.

Jedna utakmica, kup, napaljen favorit kojeg treba spustiti na zemlju a ako je itko sposoban od domaćih klubova zajebati kad se od njih najviše očekuje pred punim stadionom svojih navijača onda je to Hajduk.

Svi preduvjeti za iznenađenje su tu, naprijed Šibenik, neka drugo lice Dalmacije danas obasja Rabuzinovo sunce.
  • Boysica
    520

Kak jakoooo , ko god se sjetio do jaja je hahahahaha
  • Majki2111
    3.4k
    Jel moguće da HRT2 ne prenosi finale? Uvijek su prenosili bar finale. Znači samo MaxSport danas? Navodno Zizi komentira...
  • Ali
    2.2k
    Mislim da se onom Čopovom golu najviše razveselila ekipa sa poljuda.
    Za Šibenik je ova utakmica u najgorem trenutku u povijesti nažalost. Jer su u vrijeme polufinala bili igrački slabi ali su davali 150% mogućnosti. A danas su još i oslabljeni za 5-6 bitnih sa te tekme a na to su dowm i na jedva 50% mogućnosti i morala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.