• Droljo
    18.1k
    Kako sad bonusi ako ima klauzulu od 10m
  • Mlađi referent
    13.3k
    Mislim da je to ona kombinacija o kojoj su SN pisale. Neće aktivirat klauzulu nego će nam platit tipa 7 milijuna i još 3 u bonusima pa će izaći na 10.

S tim da su ovo turski mediji, tak da je gotovo nebitno kaj se piše dok ne potvrdi bar iole normalan novinar
  • Droljo
    18.1k
    Nebi to baš tako išlo. 7 + 7 u bonusima da, ali ovako ne. Mislim da kod tih klauzula stoji ko donese te pare nosi ga. A ne 2 + 8 i na 1ooo rata
  • Olmic
    5k
    mogu potvrdit da nasi ljudi idu u nedjelju na pregovore
  • Mlađi referent
    13.3k

Zato i kažem, to je ono kaj su pisale SN. Klauzula neće bit aktivirana, radi se o pristanku dinamove uprave da ga proda na taj način
  • Efes Pilsen
    11.7k
    steta ako ode tamo. Ako vec mora ic da je bar u Spanjolsku..
  • Keyser Soze
    14.6k
    Ali zašto Fenerbahče? Iduće sezone idu u konferencijsku ligu, nakon jednog kiksa će ga razapeti, osim više love mi nema nikakvog smisla za njega da ide tamo. Mislim da igrači i dalje ne shvaćaju koliko je Dinamo velik i odličan klub koji igra barem EL, ponekad LP i da si blizu reprezentacije.
  • deda
    38.4k
    Razočaran sam Livijevom odlukom.
  • Olmic
    5k
    jedino ga oni zele, a on zeli otici
  • blackbully
    4.5k
    Iduće sezone idu u konferencijsku liguKeyser Soze

Još uvijek su aktivni u kupu. Imaju Sivasspor i kasnije pobjednika Basakshehir - Ankaragucu, a to im nosi Europsku.
  • plavi67
    924
    ljudi budimo realni, naravno da covjek zeli okusati i inozemstvo i igranja vani, dosta mu je livada u šibeniku, koprivnici, gorici i sl. to im je posao, zasitili se i idu. nisu tu zbog ljubavi jel tako?
    a sigurno postoji dobar razlog zasto ide u tursku, a ne u španjolsku
  • marcio amoroso
    43.1k
    Možda čovjek jednostavno želi promjenu. Možda želi domaće utakmice igrati na normalnom stadionu i pred 40 tisuća ljudi, a ne na ruševini pred 5 tisuća ljudi.
  • miro
    6.8k
    Ma bezveze odluka, ajde da je ManUtd ili čak Real Sociedad, ali faking Fener...nije ta Turska puno jača od HNL-a, koliko vidim i plaća (1,5 mil) nije da te "izuje iz cipela". Šteta ak ode tamo
  • Mlađi referent
    13.3k
    Iskreno @marcio amoroso je u pravu.

Dečki, on je 8 godina u Dinamu i 11 u HNL-u.

Sad na internetu pogledajte recimo jedan Šubićevac i usporedite ga s gostujućim stadionima u Turskoj. Pa onda pogledajte posjećenost. Pa onda pogledajte plaće. Pa onda pogledajte kakve zvijezde ta Turska ponekad zna dovest.

Koliko god boli za reć’, HNL je zapravo na marginama Europe. Dokle god je takvo stanje na stadionima i sa stadionima i dokle god naše klubove šamaraju fenjeraši kazahstanske lige i nekakve Gzire, uvijek će oni bit ispred nas.

A u Feneru je itekako na oku izborniku, imali smo primjera već ranije.

Mislim o čemu uopće pričamo, neki dan je na Maksimiru bilo 2100 ljudi. Tko god vjeruje da je nekom gušt tako igrat, jednostavno laže sam sebe.
  • morales
    232
    kako god livaković odluci treba prihvatit bez ljutnja i cudenja.za ovih 8 godina u dinamu je bio pravi primjer igraca kako se odnosi prema klubu svojim igrama ponasanjem i odnosom s navijacima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.