• immerwieder
    1.6k
    upravo nam je preplašeni stručnjak objasnil da je trebal biti penal za tovare u gorici
  • NitkoBitan
    30.7k
    upravo nam je preplašeni stručnjak objasnil da je trebal biti penal za tovare u goriciimmerwieder

Strahonja? Kako je to argumentirao? Zar nije pravilo da nema penala ako je igrac pogoden u ruku s kojom pada na tlo...
  • Captain America
    20.4k
    Sigurno je nekom mentalnom akrobacijom došao do tog zaključka kao i za penal protiv Slavena.
  • immerwieder
    1.6k
    ne to, nego je ikona nagažena u šesnaestercu,
    malo je falilo i da grafike radi kao za taktiku
  • NitkoBitan
    30.7k
    A kak je pak to argumentirao... Koliko se ja sjecam bilo je prvo po lopti pa nakon toga po nozi Livaje. Al opet da se to sudi kao penal i da nije prvo po lopti tak svaki igrac moze postavit nogu pa da protivnicki prvo udari po nozi pa po lopti. Awaziem je tako (neuspjesno) pokusao iznudit penal.
  • immerwieder
    1.6k
    je, rekel je da je desnom nogom prvo izbil loptu i da s tom nogom nije bilo faula, ali da je s lijevom nogom stal na desnu nogu štićenika i da je po njemu to čisti penal
  • Ludovic IX
    9.7k
    "stručnjaci".. sjećam se opravdanja za nesuđenje penala na majeru prije par sezona kad je ušao u 16 između dva igrača hajduka, lopta prošla a dva tovara podmetnu nogu i majer padne preko njih i nije penal jer nije bilo intenziteta.. a majer je trebao odlebdjeti preko njih da izbjegne noge..
  • San Lorenzo
    21.2k
    Jel tko šta rekao za povlačenje Perkovića u 16m Varaždina?
  • Krizy
    60.4k
    Matija Frigan u odabranom društvu, kupuj :fire:
    Do kraja sezone stigne čak i na sami vrh po broju golova u sezoni igrača do 20 godina.

Igrači do 20 godina s 10+ golova u HNL sezoni:

2022./23. MATIJA FRIGAN - 12 golova
    (1690 minuta - G/141')

2021./22. Dion Drena Beljo - 15 golova
    (2713 minuta - G/181')

2017./18. Lovro Majer - 11 golova
    (2606 minuta - G/237')

2014./15. Marko Pjaca - 11 golova
    (2261 minuta - G/206')

2013./14. Mario Pašalić - 11 golova
    (2431 minuta - G/221')

2012./13. Mislav Oršić - 12 golova
    (2931 minuta - G/244')

2012./13. Ante Rebić - 10 golova
    (2188 minuta - G/219')

2011./12. Ante Vukušić - 12 golova
    (1834 minute - G/153')

2010./11. Ante Vukušić - 14 golova
    (2480 minuta - G/177')

2007./08. Nikola Kalinić - 17 golova
    (1911 minuta - G/112')

2007./08. Josip Tadić - 11 golova
    (1520 minuta - G/138')

2006./07. Mario Mandžukić - 11 golova
    (1933 minute - G/176')

Jedino Tadić i Vukušić nisu igrali za vrhunske klubove ali zadnjih 10 godina svi su postali odlični igrači.
  • Olmic
    5.1k
    Nisam ni ja bio nesto za Frigana, ali brojke i igra govori za sebe. Apsolutno ga moramo uzeti
  • Ali
    2.7k
    Smiješni su sa svim tim medijskim potporama. Cilj je jasan uvjeriti sa ovakvim naslovima javnost kako se griješi i na štetu hajduka, pa čak i pod cijenu da se pregledava detaljno neki bezvezni kontakt za kojeg čak ni padavičari nisu tražili kazneni udarac. I on bi dao direktni crveni za lakat, a sve kako bi naslov bio bombasticniji "nedosuden penal i crveni protiv hajd.u.k."
    Naravno nije se razmatralo da li je opravdano pokazan na istoj utakmici žuti igraču gorice na centru za simuliranje???? A čovjek popio lakat u zube od štićenika !!! To u životu nisam vidio, čuj karton za pokušaj simuliranja faula na centru?
    Sramota i od hrt i vecernjaka ...
  • Mlađi referent
    13.9k
    Frigan je sad dvocifren u golovima iz čiste igre.

Fale mu dva da bi stigao Livaju, a odigrao je 850 minuta manje.
  • xyz
    840
    Nevezano za statistiku, meni se kod Frigana najviše sviđa trka i borbenost. To je baš što nam fali u napadu. Nadam se da je Frigan svjestan da mu je Dinamo najbolja opcija za nastavak karijere...
  • Efes Pilsen
    12.5k
    Frigan je i sam rekao da mu je rano ici van, da misli da treba jos koju sezonu odradit. To moze bit ostanak u Rijeci ili prelazak kod nas. E sad, ako nesto stvarno jako sleti Misku u krilo nece on tu imat izbora, ali mislim kad je sam igrac u pitanju da tu dileme nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet