• miro
    5k
    Tin, primjećujem da si dosta dobro upućen u stanje Poljuda
  • seljak86
    2.7k
    Valjda misliš stadiona Josip Broz
  • NitkoBitan
    20.8k
    Koliko je prodano/ostalo karata?
  • puxigadjurdja
    1.9k
    Stanje na karatani: jedini na blagajni

Usput, karte su kupljene prije potvrde prijevoza koji je propao pa ako ima koja dobra duša s 2 slobodna mjesta iz zg bilo bi krasno da mu uletimo sa troškovima prijevoza. Fala lipa.
  • xavier
    12.1k
    Moram priznati da je zanimljivo da se netko osjeti potrebu registrirati i pisati kako bi branio tovare za davanje manje ulaznica nego što je propisano.

Uzmemo li mi svaki put sve ulaznice ili ne te je li to ispravno ili nije, dva su različita pitanja. Zamislite samo da je situacija obrnuta odnosno da im mi zbog nekog tehničkog problema dajemo manje ulaznica nego što bi po propisu trebali. Pa nastao bi rat i ne bi se birale riječi. Za to vrijeme naši navijači objašnjavaju kako je razumljivo da oni to rade ovako...zbog tehničkog problema.
  • Infinity
    16.9k
    Mogu ti sa sigurnoscu reci da je decko lociran u Splitu i da je razumljivo zasto je osjetio potrebu.
  • Crusades
    14.2k
    Kmeketavci se uzvrpoljili a prvak im dolazi u nedjelju
  • Krizy
    48.7k
    Nije im dosta što ih Dinamo gazi na travnjaku i tribinama, sada žele isto i na forumu :love:
  • Joza
    589
    260 karata je ostalo
  • xavier
    12.1k

A vidio sam. Taman dok sam ja ovo pisao, on više nije mogao izdržati i morao je napisati "kako stvari stoje".
  • seljak86
    2.7k
    Ajme, jel ovo bio drugi padobranac njihov? :lol:

Inače, jel se događalo prije da nam na zonu upadaju navijači drugih klubova?
  • ksapi
    3.4k
    Po pismenosti je vrlo očito vidljivo iz kojeg je dijela Hrvatske naš nervozni Tin

Inače vrlo dobra brojka karata otišla, vjerujem da će sutra lako i ostatak
  • superhik
    11.8k
    Molbe za kupnju ulaznica, prijevoz i ostale stvari pišite u ovu temu
  • Mlađi referent
    12.3k
    Da nam nije Tin, zapravo Tino, mali od Vele… došao je branit čast
  • ZGV
    3.4k

Javi se privatno ako trebate prijevoz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.