• Tin
    1
    nisu duzni gdje i pise to da su duzni to sto nama dodje jedanput u 10 godina napunit malo vise na poljudu pa se odma razbahatimo to je nas problem... treba biti realan nismo ni ovo rasprodali ti bi soma ulaznica vise
  • blue heart 72
    3.8k
    imaju pravo na cijelu tribinu (fizički), ali dinamo im nije dužan prodati više od 5% kapaciteta stadiona. I zbog toga jer smo mi prema njima uvijek i više nego korektni u tom pogledu, smatram da ih možemo stisnuti u slučajevima kada je sa naše strane povećan interes. Nije to u pitanju svake godine, to je prosjeku nažalost jednom u deset godina
  • NB86
    17.8k

Po propisima uefe, lige, svih, duzan si osigurat 5% ulaznica ukupnog kapaciteta stadiona za goste
  • miro
    10.3k
    Da se mene pita - samo reciprocitet, vi nama x% kapaciteta, mi vama x% i bok
  • Salva
    3.1k
    Treba prvo prodat ovih 1400 i nešto karata. Zna li netko kako stojimo s brojkom?
  • seljak86
    3.2k
    Dajte, kog briga... nadglasamo ih i s 500 ljudi a di nećemo s 1400
  • Nolifer
    15.8k
    Jbt, pa Štuke su ih nadglasale, teško njih nadglasat u pm
  • Svi na Sjever
    3.8k
    oni koji stvarno zele ici ce svakako stici do karte s obzirom da je samo 500 godisnjik kupljeno bolje da se na nista ne zalimo..
    1h
    — Tin

To sto je do 14 sati kupljeno 500 karata ne znaci da poslije toga nijedan godišnjak nece kupiti kartu,evo ja prvi sam kupio prije pol sata a godišnjak sam,ne mogu svi godisnjaci izaci u 11 sa posla.

Malo smiriti doživljaje,hoce 1500 otici u dva sata vremena ili u dva dana po meni je manje važno...
  • Tin
    1
    poljud ima cca 33 000 kapaciteta i 5% od tog je 1600 ulaznica oni su nam dali 1450... ne kuzim kaj nije jasno?
  • deda
    48.5k
    Dečki uvijek ista rasprava. Novim članovima opraštam.
  • NORTE
    27.9k
    Po propisima uefe, lige, svih, duzan si osigurat 5% ulaznica ukupnog kapaciteta stadiona za goste — Nino Bule
    Kao što je Hns nakon pritiska dao navijačima Walesa sektor van kaveza, jer je kavez manji od 5%.

nama dodje jedanput u 10 godina napunit malo vise na poljudu pa se odma razbahatimo to je nas problem.. — Tin
    Ne znam čiji si ti, ali te fore jednom u 10 godina ostavi za neki drugi forum.
    Ajmo se pravit da nije bilo bojkota, crnih lista, loših odnosa s klubom, covid potvrda, odgođenih derbija, igranja u tjednu.
    Navijači dinama su se ukidanjem covida i mamićevim padom vraćaju brojku u stanje normale pa i bolje od toga.

poljud ima cca 33 000 kapaciteta i 5% od tog je 1600 ulaznica oni su nam dali 1450... ne kuzim kaj nije jasno? — Tin
    Poljud ima 33.987 stolica, 5% od toga je 1.695, a isporučuju 1450.
    Kaj ti nije jasno?
  • NB86
    17.8k

Dakle fali ulaznica, 5% je minimum koji su obvezni dat a oni se svercaju, i prosle sezone je bio interes da idemo preko 1450 pa su to rjesili tako da su dali za "delegate i prijatelje kluba" na zapadu koje nisu smjele u prodaju, jedini u citavoj ligi izmisljaju toplu vodu po pitanju 5% za goste a od drugih (nas) traze 20%. Da 5 ulaznica fali ganjo bi ih do iznemoglosti za njih a kamoli 300 ulaznica kojih fali.
  • Tin
    1
    mislim da se uvijek trazi problem tako gdje ga nema jednostavno takvo je tamo gostovanje kada obnove poljud i tamo gdje je semafor naprave stolice onda ce valjda biti svi zadovoljni.. zna se da na poljud ide 1500 najvjernijih i tako je za sada nece nama 150 ljudi nista pomoc da budemo glasniji...
  • NB86
    17.8k

Nije stvar izdanja grupe i glasnoce, stvar je da 300 ljudi koji bi htjeli otic i imaju po svemu pravo otic ne mogu jer se suti (tu je klub najodgovorniji) dok oni dizu revolucije i pljuje se po medijima danima jer bi oni 20% maksimira (usput budi receno nemam nista protiv da im se da citav jug).
  • Tin
    1
    oni su sada cijeli b sektor na zapadu zatvorili i da puste cijeli b sektor u prodaju onda bi trebao i c sektor zatvoriti koji je odma do vipa i tamo delegata i ne daj bože da nastanu neredi, nije njima problem dati više karata nego im je problematicno to organizirati.... bilo bi najbolje da odstrane ogradu prema semaforu i tamo sagrade montaznu tribinicu sa dodatnih 500 mjesta .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.