Ja sam vlasnik firme. Radnik koji radi za mene mi donese 20 mil. nečega kao ekstra doprinos. Umjesto da legalno isplatim direktora, ja mu kažem da, uz moje znanje, zatraži od radnika da fiktivno prikaže da je pola od tog zarađenog njegovo i da mu to vrati na direktorov privatan račun. Radnik pristane. Država nas uhvati u tom ilegalnom činu i kazni mog direktora zatvorom a radnik se izvuče laganjem na sudu. Da li je u redu da ja kao vlasnik tvrdim da me je radnik oštetio za 10 mil. nečega? — The Undertaker
Gadi mi se pljuvanje po covjeku koji to nije zasluzio — Nousername
Nisu samo stranci, dam se kladit da velika vecina navijaca Dinama obozava Modrica, te bi nastala apsolutna ludnica kad bi se vratio. — dZg1986
Da ga je "utopio" a pare uzeo sebi u džep bio bi legenda veća od Ademija — The Undertaker
Mene zanima jedna stvar, mlađi sam pa ne znam...Zašto su od transfera Bobana njemu samom sjeli novci na račun privatan, a ne klubu ? Koliko sam vidio Boban je to i priznao kad ga je mafijaš optužio da su sjeli na njegova ujaka u Švicarsku. Jel to nekad bila praksa? — Fanboy
Ne, uvjeren sam da bi bez obzira podrzavali Mamica ili ne, velika vecina podrzavala Modrica i njegov povratak te bi nastala ludnica — dZg1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.