• Zambatine škude
    2.8k
    ↪deda Sve to stoji ali to nije bila tema. Tema je bila da je on oštetio klub a ja tvrdim da, gledajući kompletnu sliku, nije.The Undertaker

Pa plus bi klubu donio i Arkan u loži za kojeg Velja Nevolja šverca žuto po tribini. Led te jebo, jel realno ovih zadnjih par stranica.
  • The Undertaker
    5.9k
    Naravno da je realno. Ti dobiješ kao novinar Pulitzera, nagradu daš tvrtki vlasniku portala za koji pišeš, oni ti isplate dio plaće na ruke i onda te neko optuži da si oštetio firmu u čijem vlasništvu je portal. Ti bi se složio sa time?
  • Ludovic IX
    7.4k
    oštetio je jer je ugovor antidatiran..tih 10 milja je dogovoreno nakon prodaje. da je postojao ugovor između modrića i dinama prije prodaje, sve legalno. nije pravično ali je legalno.. tj bilo bi legalno da mamić nema sukob interesa..
  • vjeko1701
    9.4k
    Mogao je birati na davanju iskaza i tad se odlučio za "ne sjećam se". Ta stigma će ga pratiti cijelog života u glavama navijača Dinama.deda

I ja razumijem da lakše spava sa stigmom među navijačima Dinama nego mafijom i kriminalcima koji sam gledaju kako da mu se osvete. Realno.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Naravno da jesam jer sam ugrozio i uništio integritet nekoj poziciji koja bi ga trebala imati. Jer mi sutra nijedan čitatelj neće vjerovati, jer će portal doći na zao glas, jer ću kompromitirati zvanje i jer će, ako je to već jedini jezik koji razumiješ, to potencijalno dovesti do pada profita u budućnosti. O čem ti pričaš?

Nije klub nekakvo moralno i duhovno sakato biće kojem ono što donosiš i odnosiš možeš izraziti s dvije matematičke operacije.

To koliko je Mamić ukrao ili dao Dinamu je u cijeloj priči manje bitna stvar, to je samo ono zbog čega su ga osudili. Ono što je puno važnije je da je u glavama navijača uspio svesti klub na nivo neke selendare gdje je sve dopušteno i gdje se prema klubu odnosi kao prema cjenkanju za stari toster na Jakuševcu, a ne o živom biću.

Nevjerojatno.
  • The Undertaker
    5.9k
    Mi (barem ja) ne pričamo o Mamiću već o Modriću. Promašio si "ceo fudbal".
  • Zambatine škude
    2.8k
    I ja. O onome što su njih dvojica zajedno radili.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ponavljam, za one koji nisu upratili, pitanje oko kojeg se vodi diskusije je da li je Modrić, ukupno gledajući, financijski oštetio Dinamo ili ne.

Nije tema Mamić, legalnost čina, opravdanost osude itd...
  • Zagi
    8.5k
    Bilo bi bolje za nas polako ostavljati te priče u prošlosti.
    Doduše, ne pomaže ni klub sa ovakvim izborima ali njima ovakve suptilnosti ionako nisu nimalo jasne.

Ali iako nikada nesmijemo zaboraviti što je narkos napravio (povijest učiteljica života i to...) , ne moramo ga se niti svako malo prisjećati...
  • vjeko1701
    9.4k
    Je, oštetio je.

Pa nije Modrić sam sebe trenirao, nije Modrić honorarno igrao. Modrića je klub doveo, treneri tog kluba trenirali, učili, odgajali. Našle su mu se razvojne posudbe. Dala mu se šansa u prvoj momčadi, dovelo ga se do reprezentacije i onda je pomogao da se pola odštete date klubu za to sve izvuklo iz kluba i dalo na račun kriminalca.

Opet, bio je klinac, koliko sam shvatio bio je ucjenjen od strane Mamića da to mora ako se hoće rješiti doživotnog ugovora s njim i ne mogu reći da ne razumijem...al da je time oštetio Dinamo za 10 milijuna, je.
  • Zambatine škude
    2.8k
    Ponavljam, za one koji nisu upratili, pitanje oko kojeg se vodi diskusije je da li je Modrić, ukupno gledajući, financijski oštetio Dinamo ili ne.The Undertaker

Naravno da je.

To za koliko je prodan je njegova tržišna cijena u tom trenutku. Da je ponuda bila onolika koliko je klub na kraju dobio, nikad Dinamo ne bi pristao na tu cijenu. On je vrijedio xy, bio je Dinamov i netko je bio spreman platiti xy cifru da ga Dinamo pusti. Naravno da je Dinamo oštećen jer mu je netko najvrjedniju imovinu dobio 50 ili 60 % ispod cijene nekakvim fantomskim ugovorom.

Da ga nije prodao, imao bi i dalje na ugovoru jednog od najboljih veznjaka na svijetu i puno bolju šansu da uđe u Ligu prvaka gdje bi zaradio više nego ono što mu je na kraju pripalo. Imao bi financijski i sportski od njega i dalje sulude koristi.
  • The Undertaker
    5.9k
    Ja Modriću mogu zamjeriti milijun stvari, praktički sve ovo što je naveo kolega Zambatine škude. Ali ne mogu reći da je financijski oštetio Dinamo kad je, čak i kad bi ovu opranu lovu svu njemu stavili na teret, neto rezultat plus od 10 mil. za klub. Za mene je to stvar elementarne matematike.
  • SAS1987
    15k
    Modrić i Mamić su antidatirali ugovor sa kojim je Modrić ilegalno uzeo pola transfera. A to sto je kasnije lovu podijelio / dao Mamicu je njegova stvar.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ako imaš auto koji ima tržišnu vrijednost od 20 000€ s tim da si godinama morao ulagati u njega da bi do te vrijednosti došao pošto si ga našao na otpisnom deponiju, baš bi vidio kako bi računao da te šogor nije oštetio da ga proda za 20k, ali prevarom sebi uzme 10k u džep.
  • Jurki
    12.6k
    je Modrić ilegalno uzeo pola transferaSAS1987

I u svakoj normalnoj pravnoj drzavi bi kazneno odgovaral..
    Ali jbg tu smo di smo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.