Zar je problem sto ju nitko drugi nema? Smeta zato jer ju nitko nema i zato je ruzna. Jednobojni grb smeta i ruzan je, a svi ga imaju. Malo previse preseravanja, pogotovo jer je lijepo uklopljeno, ne bode oci kao npr. kod Chelsea. Jest Nike, nije Adidas kao sto zelis da nadjem, ali mi se uopce takvo sto ne trazi, a Chelsea sam vidio maloprije i na bijelom dresu imaju crnu etiketu. I ne vjerujem da ce im to nesto smetati. Kamo srece da nam je najveci problem neka etiketa. I jos uvijek mi nejasno kako to navijacu Dinama moze smetati nesto Dinamovo, neki Dinamov oficijalni proizvod. Ako ti je muka od Dinama onda se okreni nekom drugom klubu koji nije Dinamo, kod njih sigurno nema Dinamovih proizvoda. Meni je drago da imam rekvizite na kojima pise da su to Dinamovi oficijalni proizvodi, a ne pijaca. — Infinity
Ima i dinamo shop kraj katedrale Crosportvez, super suveniri i odjeća — davidinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.