- ukupno od svih ulaznica dobili 25,5 m kn, a trošak organizacija utakmica nam je 16,3 m kn. I sad dodaj trošak održavanja terena i amortizacije prostorija, mi si nemožemo pokriti od ulaznica troškove tekme. A to je zabrinjavajuće — Ali
- kad se napravi neto bilanca sa Gradskim proračunom, uplatili smo 25 mil kn kroz poreze i prireze i doprinose, nek je pola otišlo za doprinose ostaje i dalje da više novca završi u ZG blagajni od Dinama nego kaj oni pošalju. Ovo je za sve one kaj trkeljaju da treba graditi vrtiće i obnavljati zgrade a ne davati u sport... A o indirektnim upatama kroz boravište takse, poreze na potrošnju svih onih gostiju koji su stigli na maksimir da ne računamo. — Ali
Dobit je bila 328 mil kuna plus 73 mil kuna od prodaje igraca ali smo potrosili na dovodjenje igraca oko 50 mil kuna i dobit od toga je 22 mil kuna i nesto sitno...nakon placanja poreza i ovog gore minusa nama je plus od 8 mil kuna ako se ne varam...ima li tko strucniji da pojasni ovaj izvjestan na strucan nacin? Po meni i po nekoj logici mi zavrsili godinu u plusu 8 mil kuna — Orc123
Prihod je ukupan zaradjeni iznos....daj si trudanpa objasni....meni birno da znam da smo u plusu i da poslujemo s plusom. Dobit je kad potplatis drzavi porez... — Orc123
Jel dinamo kao udruga, može višak uložiti u neki fond sa minimalnim rizikom da ne plaća porez na dobit? — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.