• Mali dioničar
    17.8k

Pokleknuo sam pod snagom tvojih čvrstih argumetata.

Ajde ti znaš koji je član Uprave u pitanju pa podijeli s nama...
  • LM1995
    2.1k
    Ne znam kak ste vi svi zaključili da je upravo Šimić protiv transferaMali dioničar
    Ajde ti znaš koji je član Uprave u pitanjuMali dioničar
    O čem ti pričaš? Di sam ja ikaj takvo napisao?
  • LovroZG
    1.3k
    Ali bi mi bilo malo čudno da sin koji je suigrač Omeragića o njemu govori sve najbolje, a da tata misli da igrač nije za Dinamo.Mali dioničar

Kad bi novinari pitali Roka za mišljenje o trećem golmanu Züricha pa bi on reko neš pozitivno o njemu, dal bi to značilo da Dario ima na piku zamjenu za Livija?
  • deda
    38.7k
    U al' ste ga zabrazdili. Pogubio sam se. Netko je rekao ne. Ne znamo tko.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Kad bi novinari pitali Roka za mišljenje o trećem golmanu Züricha pa bi on reko neš pozitivno o njemu, dal bi to značilo da Dario ima na piku zamjenu za Livija?LovroZG

Trećeg golmana Dinamo ima.

Skoro pa je konsenzus da Dinamo treba stopera s obzirom na istek ugovora KTC-a, mogući transfer Josipa Šutala, zdravstveni karton Boška Šutala, odlazak Lauritsena. Zatim kreće medijsko spominjanje Omeragića koji je gle čuda stoper, a slučajnošću igra u istoj ekipi u kojoj je Roko Šimić, sin člana Uprave Dinama i osobe koja svaki dan dijeli svlačionicu (oprosti ipak sad ne dijeli za vrijeme reprezentlativne stanke) sam se usudio pomisliti da bi možda tu mogla biti neka veza eto vjerojatno nema nikakve veze pa možemo nastaviti nagadjanje koji je od članova Uprave protiv.

Ako je uopće itko protiv.
  • Olmic
    5.1k
    Prema mojim info Omeragic je nas
  • NB86
    16.9k

Ako bosko stvarno ima ozbiljne probleme po meni jako dobro rjesenje, a i nadam se da ce naci neko rjesenje za boska da sto prije krene igrat, onda ako prodamo j sutala imamo obranu omeragic,peric,b. Sutalo, perkovic, i jedan od gurlica/katinic/zivkovic ko peti. Po meni rjeseno pitanje stopera.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Još Rog, Vetlesen, Kačavenda i Orša i to je to.
  • Infinity
    19k
    A desno krilo? Ili jednostavno negdje mora biti promaja? :rofl: A nije mi ni lijevi bek po volji :brow:
  • SAS1987
    17.9k
    Još Rog, Vetlesen, Kačavenda i Orša i to je to.marcio amoroso

Vipotnik ako nisu zadovoljni Drmićem koji napokon ima priliku da se dokaže.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ojeda, gol i asist u zadnjoj za Orlando, desno krilo. Samo kažem.
  • marcio amoroso
    43.5k
    A desno krilo? Ili jednostavno negdje mora biti promaja? :rofl: A nije mi ni lijevi bek po volji :brow:Infinity

Desno krilo Kačavenda i Špikić. Lijevog beka očigledno i ne traže. Meni se čini da je Čačić oduševljen sa Ljubičićem na beku.
  • xavier
    12.1k
    Meni se čini da je Čačić oduševljen sa Ljubičićem na beku.marcio amoroso

Samo što Čačić neće biti trener iduće sezone pa nije ni bitno njegovo mišljenje o tom pitanju.

Iako da se razumijemo, ja uopće ne vidim lijevi bok kao problem. Ljubičić nije loš i nisam siguran je li u ovom trenutku uopće bolji u sredini nego na ovoj poziciji, a dovodili smo i puno renomiranija imena za tu poziciju pa na terenu nisu bili ni do koljena Ljubičiću.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Samo što Čačić neće biti trener iduće sezone pa nije ni bitno njegovo mišljenje o tom pitanju.xavier

Ja baš nisam siguran u to.

Iako da se razumijemo, ja uopće ne vidim lijevi bok kao problem. Ljubičić nije loš i nisam siguran je li u ovom trenutku uopće bolji u sredini nego na ovoj poziciji, a dovodili smo i puno renomiranija imena za tu poziciju pa na terenu nisu bili ni do koljena Ljubičiću.xavier

Meni je lijevi bok baš problem. Ljubičić je bolji na boku nego u sredini, da, ali samo zato jer je zaboravio igrati u sredini :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.