• Nino Bule
    14.6k

Ne moze imenovati novi io, samo dopuniti upravu
  • Rex Ramae
    2.8k
    "Razočaran sam jer smo takvo društvo. Je li mi odgovara ova situacija? Ne, ali klub ide dalje. Za godinu dana znam da će situacija biti drugačija. Obogatili smo skupštinu s osam novih članova, navijača Dinama. To znači demokratizacija Dinama. Ovo je budućnost Dinama, a ne ovaj cirkus koji smo imali. Moramo imati novi statut, Zorić? Nemam pojma što on hoće, ali on je passe. Zoriću, doviđenja! Mamić? Nismo ga spominjali i za njega nema mjesta u Dinamu." - Barišić
  • Armagedon13
    959
    Od prosinca su pali sa 45 na 34 pomalo...
  • NORTE
    12.4k
    Dakle nova sjednica skupštine je najkasnije 8.5.
  • Nino Bule
    14.6k

NE, ne znam odakle to novinarima o 60 dana, najkasnije je u prosincu 2023.
  • Keyser Soze
    10.8k
    Mislim da je to patka, ne mora bit za 2 mjeseca, može i u prosincu.
  • serbus
    4.3k
    Evo me doma a nisam popratio za koga je na kraju Vlak ?
  • Jurki
    12.9k
    zorica. Smece a ne legenda Dinama
  • Zagi
    8.6k
    Dosljedan.
    Za narkomana.
  • Ludovic IX
    7.5k
    Sutra momentalno otkaz..iskreno ni nezbam koja je njegova uloga u klubu
  • Jaro
    7.8k
    Sad pedala Vlaku, Rukavini i ostalim zaposlenicima koji su napustili skupstinu... To uprava moze i smije...
  • serbus
    4.3k

Da da kao neće zbog Antolića , izgleda da je ipak našao neki drugi razlog nisam za mamica ali...

Stvarno treba kako je već netko napisao slike po gradu ... svakim mogućim nenasilnim načinom im pokazat da su sramota prvo ljudska pa grada.
  • Crusades
    13.6k
    poldrugac :vomit:
  • San Lorenzo
    17k
    Mene pak najviše zanima status povjerenika, volio bih da se iz kluba očituju po tom pitanju...i još nešto, kad skupštinar prestaje biti skupštinar?
  • superhik
    11.4k
    "Ti će zaposlenici doduše ostati članovi Skupštine, ali ako se Dinamo do kraja želi očistiti od Mamićevih sljedbenika, oni više ne bi smjeli ostati zaposlenici kluba. Najveće ime među onima koji bi trebali dobiti otkaz je Marijan Vlak..."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.