• BlueVelvet
    336
    Bavite se trenutno stvarima na koje mozemo utjecati, a to je masovno uclanjenje..

Jucer su tijekom dana ljudi masovno dolazili i uclanjivali sebe, frendove, klince itd..

Ak imate klince uclanite ih, starce (ako su iznad 65 vam je 10e,tu dobijete 2 za cijenu 1)..
  • ZGBhoy
    1.7k
    Nisu mi jasni neki ljudi.
    Ak nemas par Eura da se Uclanis u voljeni Klub nego ti ga mora osigurat osudeni Bjegunac sa Novcima koje je izsisao taj Bjegunac iz tvog voljenog Kluba onda se preispituj koliko ti je bitan tvoj Klub i kolika je tvoja Ljubav prema Klubu!!! #iznadsvihdinamo
  • ksapi
    3.1k

Stvarno mislis da itko od tih cobana voli Dinamo? :rofl:
  • ZGBhoy
    1.7k
    Stvarno mislis da itko od tih cobana voli Dinamo?ksapi

Ne, ali ogorcen sam
  • Droljo
    8.9k
    Od kad su oni u ilici? Nisam u zg i šaljem sestru. Kad su oni tamo? Ima neki tel. da nazovem?
  • San Lorenzo
    16.9k
    Nisam pravnik, ali po meni ima više osnove za suspenziju i izbacivanje ovih povjerenika, nego što je bilo za izbacivanje Rožića i te svite...uglavnom, ključ je da to bude hot topic današnje sjednice jer je dosad sve odrađeno iznenađujuće kvalitetno, pa se nadam da se neće dati zeleno svijetlo za ovu posljednju slamku spasa braće uboge.
  • Droljo
    8.9k
    Od 12? Do kada?
  • Jurki
    12.6k
    a i kaj treba osoba imati u glavi da se proda za jebenih 20 eura.
    Makar kad vratim film unatrag ljudi su isli na izbore i glasali za pol para kobasica i gemišt.
    A spomenute povjerenike treba hititi naglavacke van iz kluba i jos spičiti kaznene prijave.
    Ovo je blagoreceno jebena sramota kaj rade od kluba.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Mislim da je do 19h, al nisam siguran u to.
  • Droljo
    8.9k
    Između 13 i 14 bude išla. Tak da valjda budu tam. +3 člana od mene
  • Mali Zeus
    14.2k
    Sori na noob pitanju, ali u slučaju da nemrem do Ilice pristupnicu i ostalo može preko maila?

Edit: sad vidio na Dinamo to smo mi temi.
  • plavi67
    922
    danas je tekma u 15h na maksimiru, tak da neznam oće shop tad raditi. molim da se objavi provjerena info!
  • Bosna86
    11.8k
    Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju.

U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana "sponzorirana učlanjenja" koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama. Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa.

Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati Dinamovcima.

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra.
    Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati.
    Također, učlanjenje ili produženje članstva biti će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.

Vremena je malo, ali biti će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt.

Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije.

BAD BLUE BOYS
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ionako me kćer stalno ispituje kad ću ju učlaniti. :)
    Jednog dana ću joj pričati koja je to i kakva priča bila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.