• Patak
    3k
    Uglavnom, napeto je, igra se 85 minuta, uskoro će produžeci pa penali, traži se pregled u VAR sobi, dijele se crveni kartoni...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Imamo jos dva dana za nagovaranje prijatelja/rodbine, uclanjivanje djece (njih je duplo jeftinije uclanit :joke:)... Svako uclanjenje moglo bi bit od presudne vaznosti, a naravno da nam je svima cilj potuc smece do kraja
  • San Lorenzo
    16.9k
    Pa zar ne postoje mehanizmi za djelovanje protiv ovakvih notornih poteza i kupovanja članova, imaš jasne prepiske i imena koja stoje iza ove još jedne u nizu sramote kojoj je klub izvrgnut od strane kockoglave armije?!
  • Dammir10
    266
    Prestići ćemo Hajduk po broju članova, Hercegovina gori!
  • Salva
    2.5k
    Dokaz koliko je broj članova (pre)napuhana brojka. Na “silu” se može učlaniti jako puno ljudi.
  • Dammir10
    266

To su mane demokratskog sustava. Jedan čovjek može za par desetaka tisuća eura učlaniti svoje ljude i dobiti izbore u nogometnom klubu. Isto je i sa demokracijom u državi. Kupiš medije, pravosuđe i žetončiće u saboru i imaš neograničenu vlast. Demokracija se uvijek pretvori u plutokraciju (vladavinu bogatih).
  • vjeko1701
    9.4k
    Znam, tome se i nadam. Pisalo se tu da bi se vještačili potpisi. Koliko bi to potrajalo za 5000 ljudi. Mislim da nam je suspenzija jedina realna opcija.
  • Juznjak
    3.9k
    24jqwcrdw9hked4q.png
    Sve već viđeno…
  • San Lorenzo
    16.9k

O eventualnoj suspenziji ili bilo kakvim daljnjim koracima ćemo znati sutra ili?
  • Nino Bule
    14.5k

Bome udaraju jako, pa oni ce spizdit 100-200k eura za sva ova clanstva, izgleda da je stvarno u pitanju 1-2 ruke u skupstini koje ce odluciti situaciju
  • vjeko1701
    9.4k
    Nadam se, jel moguće tako nešto uopće očekivati sutra?

Moja nada je da su to istinski očajnički potezi
  • Nino Bule
    14.5k
    Mislim da ce sigurno na sjednici io biti rasprave o ovim uclanjivanjima ali ne ocekujem odma suspenzije, pogotovo jer nemam pojma koja su pravila oko toga, mislim da nista necemo konkretno znat do skupstine sljedeci tjedan
  • vjeko1701
    9.4k
    Ajde, barem da pokažu da su svjesni toga i da imaju namjeru napraviti nešto po tom pitanju. Mislim da je njima tamo većini u interesu da ovo ne prođe i tu nam je nada.
  • vjeko1701
    9.4k
    I da dodam. Pošto sam pravni analfabet, da li oni koji su vrsniji u tom polju znaju da li se prijava ovog može poslati bilo gdje drugdje?

Mislim, ovo ne može biti zakonito. Dal je mito, dal je trgovanje utjecajem, lažiranje dokumenata ili kaj god, mora postojati nadležna insitucija koja može na ovo odgovoriti, bila gradska ili državna.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nadam se da nakon kaj je ova prica zicanja uclanjivanja izasla u javnost da ce Dinamovci iz BiH prestat pristajat na ta besplatna uclanjivanja a oni nasamareni navuci za usi one koji su ih nagovorili na to i trazit ponistenje prijavnice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.