• NitkoBitan
    21.9k
    Na fbu pise 13:00-20:00 ali sad ne znam kako ce biti zbog utakmice. Na sjeveru ce sutra svakako biti stand za uclanit se.
  • NB86
    15.3k

Mogo si nam bar prenijet glavne informacije jer je clanak iza paywalla
  • Keyser Soze
    11.6k
    Dosta ljudi koje znam, a ne mogu na utakmicu se želi učlaniti pa me zanima.
  • Cosey
    549
    Pitat ću ovdje; kaj je s nama kaj smo članovi, meni ističe početkom lipnja s tim da sam zadnje produžio online, nije valjda da bi se i s mojom/ nama moglo manipulirati?
  • NB86
    15.3k

Poslije utakmice ce se sigurno bit moguce uclanit u ilici
  • deda
    34.4k
    Ne bi smjelo, ali ne vjerujem nikome.
  • Armagedon13
    959
    https://www.24sata.hr/sport/odlazak-antolica-nije-najbolja-vijest-za-mamica-neki-njegovi-glasovi-sad-ce-prijeci-barisicu-894592
    Ukratko skupština bi trebala imati 73 člana,Dalton računa da ima sigurna 32,broj članova povećan za cca 2000,Barišić ako skuži da je u k... pokušati će srušiti kvorum
  • NB86
    15.3k
    Ako ima sigurna 32 dakle ona pricica o zaposlenicima kojima samo antolic ne odgovara ali nisu za mamica je top pricica bila, jedva cekam i da imena tih genijalaca nakon sjednice izađu
  • Armagedon13
    959
    U članku se kaže da on računa na 32 sigurna,a postavlja se pitanje dali će neki "primjeniti dres" u svakom slučaju uskoro padaju maske
  • Armagedon13
    959
    U svakom slučaju kratak je za 5,zato su povjerenici ključ
  • Sunja86
    1.3k
    BUDI NA PRVOJ CRTI!

Pozivamo sve navijače koji žele demokratski i transparentan Dinamo da se zapute u Ilicu 37 u prostorije Bad Blue Boysa i učlane u klub.

Za one koji nisu u mogućnosti osobno otići u Ilicu, mogu na mail adresu dostaviti ispunjenu prijavnicu, privolu i potvrdu o uplaćenoj članarini klubu. Tako skupljene prijavnice i podatci služit će isključivo u svrhu borbe naših povjerenika da uđu u skupštinu i tamo se izbore za naša prava. Ništa vam ne poklanjamo, nudimo vam priliku da se borite za Dinamo kakav želite!

Za sve upite slobodno nam se obratite u inbox. Važno je da ovo shvatite jako ozbiljno i da sve napravite što je ranije moguće. U pitanju je Dinamova budućnost!
  • Keyser Soze
    11.6k
    Piše SN da bi Mamić samo iz Hercegovine, prema informacijama mogao skupiti debelo iznad 5k članova.
  • vjeko1701
    11.5k
    Nažalost, ne vjerujem da se ta učlanjenja mogu poništit na vrijeme da napravi bilo kakvu korist. Moraju se suspendirati njegovi povjerenici na račun dokaza koji su u javnosti.
  • NB86
    15.3k

Nije nerealno da se suspendiraju ti povjerenici, osim sto ocito izigravaju sustav "sponzoriranim clanstvima" u klubu, tocnije io-u, sigurno postoji volja da ih se suspendira jer im ne odgovaraju
  • Ludovic IX
    7.7k
    Kak ti članovi mogu postati članovi kad nisu potpisali zahtjev za članstvo.. po kojem pravilu to može proći?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.