• Krizy
    46.5k
    besplatne članarine + Hercegovina = brdo ovaca.namodi grebza

Ne svrstavaj nas sve u isti koš. U Zagrebu su mnogi za Mamića, taj isti Zagreb nema 5000 ljudi koji bi konstantno dolazili na utakmice, a tebi je Hercegovina najveći problem...
  • Mrvica
    4k

Ma nee, mislio sam editat i naglasit da ne mislim na tvoj komentar nego općenito :rofl: bez brige, i da mene bude sramota u njihovo ime.
  • Neki tip
    21.3k

Onda daj molim te pripazi kak izražavas ono kaj si mislio.

Čovjek te shvatio onako kako sam i mislio da će te shvatiti, jer jebiga tak piše, nitko nikome ne čita misli.

Edit: heheh, u međuvremenu se Mrvica javio i napisao da te nije tako shvatio kako sam mislio da jest, pa se povlačim i ispričavam namodi grebzi.
  • Keyser Soze
    10.6k
    U hodu sam pisao pa nisam naglasio, isprike svima.
  • NitkoBitan
    19.1k
    taj isti Zagreb nema 5000 ljudi koji bi konstantno dolazili na utakmice, a tebi je Hercegovina najveći problem.Krizy

Koliko ljudi iz Hercegovine ide na gostovanje u Split? Bome im je blize nego nama iz Zagreba pa nas uvijek dode vise.
  • Neki tip
    21.3k
    tebe svjesno nisam tagirao, jer s Ramljacima nikad ne znas broje li se pod Hercegovce.. :joke:
  • Neki tip
    21.3k
    Koliko ljudi iz Hercegovine ide na gostovanje u Split?NitkoBitan

Koliko karata dobiju, sve ih iskoriste. Ili bi volio da od onih 1600 karata ode recimo 1000 dolje pa da čitamo da sad eto i karte idu Hercegovcima, dok Zagreb vapi za istima?
  • Sunja86
    1.2k
    Mario Paponja (Mostar), Mate Tokić (Tomislavgrad), Mario Primorac (Čitluk), Damir Žigrović (Zagreb) i Petar Zucalo (Mokošica)

Ovo je 5 smradova koje bjegunac gura u skupštinu
  • Mrvica
    4k

Dosta Ramljaka šta ih poznajem uvijek kažu u zajebanciji da su slovo i u Bosna i Hercegovina :lol: :strong:
  • Bruh
    985
    samo nemoj na sjeveru ići pitati od kud su roditelji... Iznenadio bi se tko navija
  • NitkoBitan
    19.1k
    Pa dobro i ja imam korijene iz Sto(l)ca ali reagiram kad se nas koji zivimo u Zagrebu konstantno proziva.
  • Krizy
    46.5k
    Većina iz Rame će ti reći Hercegovina, mi i spadamo pod Hercegovačko-neretvansku županiju (kanton) :grin:
    Livno, Tomislavgrad i Rama su neka granica, baš to "i" :rofl:
  • Bruh
    985
    pa kaj onda veliš za hercegovce kad ti popunjavaju tribinu u Zagrebu jer dosta njih je iz ZG
  • Mrvica
    4k
    Ekipa nije bitno ko je odakle dok podržava i voli klub al ne iz koristi. Otić će daleko rasprava što je nepotrebno. Kolega namodi grebza se krivo izrazio i ispričao korektno i civilizirano, idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.