• Mali Zeus
    18.3k

Došao Zoki i krenula tržnica. Daj što daš.
  • reziser
    7.5k
    Sad jos prodat livakovica i olma: :rage:
    A,mozda i jos nekoga. Jebes momcad, reuzultat
  • platini
    230
    Sunjic navodno u Birmingham za 7 milijuna plus 30 posto od sljedeceg transfera. Dobra lova ali gubimo odlicnog igraca.
  • Infinity
    18.9k
    To za Sunjica nije nikako dobra lova.
  • El Capitan
    74
    Kad sam na Sportnetu govorio da će biti opća rasprodaja ljudi su mi se smijali. Evo druge kese za Gospu Međugorsku. Očito fali za muzinu.
  • Blue Mind
    18
    Al koja je logika prodat igrača u prosječnog englesko drugoligaša koji nije ni blizu ulaska u premiership i to pred ključne utakmice ulaska u LP, isto tako koja je logika igrača otići u takvu ekipu pored skoro osiguranih europskih utakmica u grupama i to nakon jedne ozbiljne sezone u kojoj je pokazao da može još samo napredovati, baš besmisleno.
  • Papastrumf
    17.5k
    Sunjic navodno u Birmingham za 7 milijuna plus 30 posto od sljedeceg transfera. Dobra lova ali gubimo odlicnog igraca.platini
    Smiješna lova u današnjem nogometu za takvog igrača.
  • BluePhone67
    5.1k
    Idioti i smijesna lova
  • SAS1987
    17.8k
    a kaj mi imamo od te silne love? Od lige prvaka se može zaraditi 20 - 25 milijona € (nagrade, sponzorji, tv prava, ulaznice i ostali match Day revenue). Nema potreba prodavati mladog igraca koji jos nije dovoljno dao dinamu.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Jasno je kako razmišljaju u klubu, ali mi nije jasan Šunjić. U ovom trenutku on ide u engleskog drugoligaša i to osrednjeg. Pa da su mu ne znam koliku plaću ponudili.
  • Blaz
    395
    mislis da se njega nesto pita?
  • Mr Anderson
    12.7k

Pa sigurno da ga se pita. Ne može ga nitko natjerati da ide negdje protiv svoje volje.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ovo je teško sranje ako je to istina. Logičnije bi mi bilo da se prodaju Moro ili Gojak. Ali Šunjić. Osim ako ne misle dovest nekog zadnjeg veznog tog nivoa.
  • nkdz
    1k
    Ajme, kakav debilizam, u danasnje vrijeme prodat za 7 milja takvog talenta na mjestu defanzivnog veznog, i koji ima ogroman potencijal...a da ne pricam da ide više manje luzerski klub po ambicijama u zadnje vrijeme
    Nije mi jasno, nije nam jasno :/
  • Infinity
    18.9k
    Tako smo saznali da je jedan engleski drugoligaš, član Championshipa, poslao vrlo dobru ponudu plavima za dojučerašnjeg mladoga reprezentativca, 22-godišnjega Ivana Šunjića, te da je igrač pokazao interes za tim transferom.

Šunjića, inače, zastupa crnogorski biznismen Borislav Dvoržak, i upravo je on donio Dinamu ponudu Engleza. Lako je moguće da Šunjić, nakon Rrahmanija (Verona), bude drugi Dinamov igrač koji će napustiti Maksimir ovoga ljeta.

Mozda je nakon dolaska ponude upravo Sunjic inzistirao na transferu. Uzas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.