• Mr Blue
    4k
    Dečko trenira u plavom svaki dan, nerijetko i dva puta na dan. Kad ne trenira ili nastupa po cijeloj Hrvatskoj za Futsal Dinamo, pomaže ocu u restoranu voditi uspješan obiteljski biznis. Na dane kad igra NK vjerojatno ima i najviše posla. Očigledno mu je krivo jer ne stiže još i to ispratiti, ali tebi to bode oči - svašta.

Danas igra Dinamo!

Četvrtfinale Kupa
    Futsal Dinamo - MNK Šibenik 1983
    20:15
    Dom sportova II
    5€
    Besplatna cuga za godišnjake i paketne ulaznice
    MAX Sport
    Učlani se!

Dinamo - to si ti!

urlmi8tfrk53aobw.jpg
  • LM1995
    2k
    Ne ulazi mi se u duboke rasprave oko ove teme jer sam napisao da “MALO bode u oči”. Veliki respekt na “treniranju u plavom”, igranju za FD i pomaganju starom u restoranu.

Međutim, FD je ime uzeo po uzoru na Dinamo. Navijačku bazu vuče gotovo isključivo iz dinamovih navijača. Od početka se potencira “Dinamo je Dinamo” (npr.
    Danas igra Dinamo!Mr Blue
    ), ali kad veliš da si dinamovac znaš i sam, a znaju i svi ostali, na kaj prvenstveno misliš.

Dakle, MALO bode u oči da “nema vremena” za Dinamo dok dosta ljudi, uz brdo svojih obaveza, nalazi vremena pratiti i NK i Futsal i KK Dinamo.

Na dane kad igra NK vjerojatno ima i najviše posla.Mr Blue
    - Dinamo je igral i prek tjedna :wink:
  • NB86
    15.3k

Glupa prica skroz, sta da laze da ide na utakmice ?
  • LM1995
    2k
    sta da laze da ide na utakmiceNino Bule

Ja ne znam kak si ti iz mog posta ovo iščitao, ali okej.
  • Sunja86
    1.3k
    Ima li igdje nekakv prijenos ili stream osim na maxsportu za večerašnju tekmu?
  • dzg717
    1.1k
    Ajde u k i Sibenik i sve
  • NB86
    15.3k
    Jebali nas brazilci
  • dzg717
    1.1k
    Mislim da je sad jasno da za bilo kaj vece, u momcadi moras Imas boljeg golmana i Brazilca ili dva
  • deda
    34.4k
    A drame :monkey:
  • dzg717
    1.1k
    A majke ti koja ludnica, hvala pametnom Brazilcu na skidanju dresa
  • Navijač Dinama
    9k
    Sad kad ih na penale roknemo
  • NB86
    15.3k

To se nikad ne pise
  • Keyser Soze
    11.6k
    Promašili 2 penala :zip:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.