• Efes Pilsen
    11.7k
    Treba li Loxi love nakon prodaje Cokaja?
  • San Lorenzo
    19.8k

Mislio sam na desno krilo, gaf...
  • Yovitssa
    904
    Bravo za transfer Perkovića, ja bih ga volio vidjeti odmah na lijevom beku. Strašan igrač, a tako mlad. Ovaj transfer mi je popravio raspoloženje i vjeru u transfer politiku kluba. Sad još nek dopelja Despodova jer je Tekpetey bila "pila naopako" i Frigana! :-D
  • BBBaranja
    3.8k
    Rekao sam vam jučer da danas ide neki potpis
  • Sunja86
    1.3k
    Vidim dosta upisa za tog Despodova je li ga neko gledao više od par utakmica i je li stvarno toliko dobar koliko ga se spominje ovdje
  • NB86
    16.9k
    Meni je i 3.5-4m puno za frigana trenutno. Desno spika, lijevo trenutno ivanusec igra dobro i dize formu i treba ovo proljece dobit priliku mali rukavina, dakle za frigana mjesta na krilima nema. Na spici brunci i drmic koji ima mil eura place, pa daj brko tih 4 mil eura ukrkaj u lijevog beka jeboga on, a ne danima pregovarat oko jebenog frigana
  • Ludovic IX
    9.2k
    I transfermarkt procjenjuje na 88% realizaciju dolaska u dinamo . Išao baš pogledati jer on i krilo igra i po njima, moz3 i desno i lijevo ali neznam jel to emreli rqz8na di on može igrat krilo ali onako, bez nekog učinka ili stvarno može igrat i krilnog napadača.
  • Krizy
    58.8k

Ja sam ga gledao samo protiv Dinama ali za razliku od Tekpeteya, Despodov je u svakom klubu imao odlične brojke. Činil se drzak, pozitivno bezobrazan i stvorio nam je dosta problema. Kapetan Bugarske.
    22./23. - 28-11-6
    21./22. - 41-10-18
    20./21. - 29-6-13
    19./20. - 21-9-8
    18./19. - 26-10-11
    17./18. - 33-11-8
    Prije toga je kao mladi igrač imao doziranu minutažu ali i dalje upisao solidan broj G i A.
    Već šest sezona ima vrlo dobre brojke.
  • Ludovic IX
    9.2k

A kojeg? Kojeg vidiš ti ko laik na tržištu a da bi bio dobar. Uzmeš lijevog beka prvaka švicarske i dobiješ Carlosa 2
  • NB86
    16.9k

U nekom tranzicijskom sustavu bi to vjerovatno funkcioniralo, na postavljenu obranu bi to bilo dosta losije od špike i ivanuseca
  • NB86
    16.9k

Pa oni su placeni 100k eura godisnje da iskautiraju i nađu lijevog beka, najbolje da im je posao pratit na transfermarktu trenutno u formi bekove iz nama slicnih kvalitetom liga i njih vrbovat, to mozemo ti i ja.
  • flexXy
    3k
    Frigan za 3m je dobra kupnja. Za manje on nebi ni otisao iz Rijeke a to je razina koju transfera koju smo do sad i placali za tipa Majera, Ivanuseca, Nevistica,...
  • Ludovic IX
    9.2k
    Ali scouting je zajebana stvar. Pogotovo za igrače koji su do 4-5 miliona. Htio bi da budu zvijeri a dobiješ lane.

Lakše je takvog napadača naći nego beka. Recimo ja sam za onog malog bradarica mislio da će bit zvijer a na kraju bambi. Neznam ni jel standardan u salernitsni.

Ali treba negdj3 krenuti pa makar od football manager baze pa pogledaš 10 igrača pa suzis na 2-3 i
    onda odeš na par tekmi. Znači trošak scoutinga par tisuća eura za putovanja.
  • NB86
    16.9k
    Ako je jedan leicester mogao iz druge francuske trazit igrace koji odskacu ne vidim zasto mi ne bi mogli, mislim i da bi bili pozeljna destinacija najboljim ljevim bekovima francuske druge ili segunde
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.