• BBB Sibenik
    6.2k
    Ima neka snimka skandiranja tovarima?seljak86

Šta se skandiralo, nisam gleda utakmicu??
  • NB86
    17.4k

Tovarske picke
  • BBB Sibenik
    6.2k
    hahahaha jebenoo, počinju ljudi kužit te prevarante sa juga
  • Raul
    359

da, baš me zanima kako bi reagirali na ovo haha
  • Raul
    359

to je bilo kada je neki igrač hajduka tražio faul ja mislim, ali lijepo za čuti
  • Ludovic IX
    10.2k
    Zaintrigirali ste me sa onim crnim kesama..

Znaci , prvi gol je čisti da ne može bit čisti pp njemu.i pokradeni su još..

Crne kese, valjda misli na one crne kese koje su hajdukovi čelnici nosili sucima godinama..
  • Keyser Soze
    17.3k
    Jučer je iste sekunde objavio penal za Dinamo dok je njihove penale (naravno čiste po njima) protiv Rijeke objavio sutradan uz velika obrazloženja :lol:
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne kužim na osnovu čega je pomoćni mahnuo da je gol kad sigurno nije vidio da je cijela lopta prešla crtu? Možda onda i onaj glupan nebi dobio crveni. Sumnjam da bi to Hajduk dobio da su ostali 11 na 11.
  • Raul
    359

da je ostalo 11 na 11 ne bi sigurno dobili, možda bi čak i Varaždin dobio
  • SAS1987
    19.2k
    Jebi ga, nije bilo realno očekivati da će izgubiti baš sve tekme do kraja prvenstva :lol:
  • Zagi
    13.5k
    Šteta , bili su spremni za šamaranje i onda onaj tudum dobije žutu minutu na centru.
    Nema veze, 26.2. je porcija zagarantirana , a možda ih i Gorica zvekne u međuvremenu.
    Igraju tak loše da da nisu veliki favorit ni protiv koga.
  • thadd
    108
    Volim taj optimizam al obzirom kako i mi i oni trenutno igramo prije bih rekao da je zagarantirana porcija negledljivog nogometa i porcija sudačkih pogrešaka.
  • Captain America
    20.4k
    Lovrić srećom nije teže stradao, nema vidljivih oštećenja na zdjelici i kralježnici.
  • Zagi
    13.5k
    Ta tekma će biti izgledati kao i superkup.
    Nadam se samo da će nam realizacija biti bolja.
  • thadd
    108
    Lijepo bi bilo ugasiti im san o tituli na punom i nabrijanom Poljudu, makar 0-1 samo da pobjedimo ali da očekujem nekakvo ubijanje ili pretjeranu ljepotu u igri - nisam zbog činjenice da je u pitanju derbi s velikim ulogom a i zbog trenutnih predstava na terenu i jednih i drugih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet