Puno raznih (dez)informacija kruži okolo pa više nisam siguran. Dakle samo u Skupštinu se može ući ako si 5 godina član, a u sva ostala tijela (Nadzorni odbor, Izvršni odbor i Upravu) može ući bilo tko ako ga Skupština izabere, neovisno je li član kluba ili ne?Pa mislim da taj uvjet 5 godina clanstva nije i za clanova uprave, vec samo skupstinu?
Mozda sam i u krivu — BlueVelvet
mi smo pali tako nisko da sva ta imena idemo dovoditi u pitanje, a ne kužimo da ih uspoređujemo s jednim pandurom naravi iste kao osuđeni bjegunac, dvije tajnice i lika koji je opet slučajno trener (namjerno ne pišem serviser TV-a jer ne želim uvrijediti nikoga tko radi vrijedno taj posao). pa bilo tko s ovog foruma ima više kompentencije nego ta klika u klubu. svatko tko bi bio nominiran je bolji izbor od ovih koji su doveli do toga da niže ne može — Pop corn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.