• NB86
    17.7k
    Ma kakav jakir nece on skoro u dinamo, neka ga u rijeci ima i kadar i mir da izbori skupinu miki maus lige i nesto napravi, moze se o njemu pricat za jedno dvije godine.
  • vjeko1701
    29.9k
    Taško će to tako brzo, izgubili su oni većinu svog koeficijenta, mislim da im je upitno i nositeljstvo u Q3...ako dohvate 4. mjesto u ligi.
  • Infinity
    21.5k
    Ma kakvi. Sigurno su nositelji u Q3, kao sto bi i u grupi bili pot3.
  • vjeko1701
    29.9k
    Sad gledao, još su iznad 11, tek ako se ove godine ne plasiraju uopće u europu padaju na razinu Hajduka i Osijeka.
  • Zagi
    19.2k
    Iako je (nadam se) bio plan da Čačić u miru privede sezonu kraju i da se u iduću sezonu krene sa novom vizijom na klupi, sada to rapidno pada u vodu.

Zbog limitiranosti na katu, ponovno ćemo morati posegnuti za onim što najviše mrzim. Vatrogasnim rješenjem. Četvrtim u nizu. Ti polutreneri su jedan od glavnih razloga stagnacije u kojoj smo već neko vrijeme ali...

...Srećom, postoji i slobodan je jedan trener koji ima gard za vatrogasca u ovom trenutku, a ujedno je i jako dobro srednjeročno rješenje.

Nenad Bjelica na ugovor od dvije godine.

Te sekunde kada Neno potpiše ugovor , krenuti u razgovore sa potencijalnim dugoročnim trenerima poslije njega.

S oproštenjem, jebe mi se s kim je pio kave, što je pričao. Treba zaustaviti ovaj slobodni pad u kojem smo sada , a svi znamo da Neno to može.
  • Infinity
    21.5k
    Sta zonasi misle o nekim ekstremnim potezima po pitanju trenera?

- Trener s nekoliko godina iskustva u nizim ligama i velikim uspjehom tamo?
    - Totalni anonimus kojem se predvidja velika karijera nakon pet godina u nekom U17 Realu?
    - Veliko igracko ime s malim ili nikakvim iskustvom (Juninho)?
    - Veliko igracko ime s nekim iskustvom, ali bez ozbiljnih rezultata na nekom nivou (Lampard)?
    - Veliko trenersko ime s iskustvom, ali i dobrim rezultatima na jednoj i losim na drugoj strani (Gerrard)?
    - Misli li netko od vas da bi osobno mogao biti utjelovljenje Will Stilla u Dinamu? :rofl:
  • San Lorenzo
    24.4k
    Nenad Bjelkan Bjelica. Točka.
    Čovjek na čijem pobjedničkom mentalitetu jašemo već 5 godina, a kojeg će diletanti poput Kopića, Krznara i Čačića opet zatrti.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Trener nove generacije koji nema straha od uvođenja zapadnog načina treniranja jer ako i ne znaju, trčati mogu a znamo da znaju
  • SAS1987
    20.8k
    Misli li netko od vas da bi osobno mogao biti utjelovljenje Will Stilla u Dinamu? :rofl: — Infinity

Mogu ja ako postoji "exit without saving" :lol:

Dinamo treba trenera koji ga je svojom karierom zasluzio. Miran sam po tom pitanju jer vjerujem da ce Simic mudro odabrati.
  • BBB Mataa998
    2.9k
    Jedino sto bih volio je da prije nego sto krenem na spavanje vidim objavu GNK Dinamo se zahvaljuje gospodinu Anti Cacicu na suradnji.
  • San Lorenzo
    24.4k
    Šimić prošli tjedan najavljuje 'Red Bull' agilnost, agresiju, dođe na posao i dočeka ga trabant, brže se boja na zidu osuši nego što mi prenesemo loptu na protivničku polovicu...sve i da su rezultati bolji, ovakvu igru ne bi smio tolerirati, a bome ni tvrdoglavost i bahatluk koji je garancija da tvrdoglavosti neće doći kraj.
    Prošlog travnja sam napisao da očekujem smjenu Kopića do sutradan u podne, a taman oko podne je i došla očekivana objava...istome se nadam i za sutra.
  • Captain America
    20.4k
    Jedino sto bih volio je da prije nego sto krenem na spavanje vidim objavu GNK Dinamo se zahvaljuje gospodinu Anti Cacicu na suradnji. — BBB Mataa998

Bar bi dobili potvrdu da je Šimić potpisao ugovor :sweat:
  • BBB Mataa998
    2.9k

Jednim udarcem dvije muhe
  • Alen
    79

Ja mislim da 90% nas ž
    eli vidjeti ponovo Bjelicu u Dinamu, ali želje su jedno..
  • Klenx
    12.2k
    Dario ima sada sasvim solidnu situaciju.
    9 bodova prednosti bi stvarno bilo umijeće usrati, a brkati kreten je dovoljno kompromitiran da ga se goni u 3 pm.

I konačno dovesti modernog trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.