• Neki tip
    21.3k
    Sutra ako pola od cca. 1000 uđe na početak tekme bit će jebeno...North Rtc

Zašto? Pa u Koprivnici se relativno ok uđe. Pa nemre nas 1000 nahrupit u zadnjih 10 minuta i da očekujemo da svi uđemo do početka. :)
  • Sunja86
    1.3k
    Ostalo je još 185 karata za sektor C1
    Prodaje karata sutra nema.
  • Navijač Dinama
    9k

i to, ali i jednog ulaza. U splitu nems još jedne pive, pa ako uspiješ uć na prvom poluvremenu bude zadovoljno stanje(bar ja).

I na Maxu se ulazilo do 30-te minute.. jbg
  • rob ljubavi
    913

Gdje to pise da nema? Na odjeljku ulaznice na stranici od Belupa , u pdfu pise da se blagajne otvaraju 2h prije tekme..ne znam zasto bi odustali od prodaje ljudima koji bi dosli na dan tekme kupiti
  • Sunja86
    1.3k
    Možda je to samo za box nisam siguran
  • NB86
    15.3k
    Za box se ne prodaje u koprivnici ali on je svakako rasprodan, sutra ide prodaja i za ostale sektore
  • deda
    34.5k
    Dečki, NEMA PRODAJE SUTRA ZA NIKOGA, NI ONLINE, NI NA STADIONU!
  • Sunja86
    1.3k
    t86xzrusbqsfx21z.jpg
    Tako da ako znate nekoga da misli sutra kupit karte da ga obavjestite da kupi danas do 00:00
  • rob ljubavi
    913
    Jako glupa odluka. Ostat ce dosta ljudi van, što iz Koprivnice i okolice što iz Zg. Izbijaju lovu i posjetu
  • Sunja86
    1.3k
    Da i meni to nije jasno sve da neće doći niti jedan navijač na dan utakmice na blagajnu kupit kartu,zašto npr preostale karte ne držati sutra i na blagajni i online prodaji
  • deda
    34.5k
    Pisao sam im mail na tu temu, oglušili su se. Samo jedna u nizu nebuloza i gluposti kluba iz meni drage Koprivnice.
  • Sunja86
    1.3k
    Uvjeran sam da je ista situacija bili na Šubićevcu ove sezone tako mi je bar ostalo u sjećanju
  • NB86
    15.3k
    Isprika na krivoj info
  • Crusades
    14.3k
    Kaj nije da murija brani prodaju karata na dan utakmica koje proglase visokorizičnima?
  • deda
    34.5k
    Ja ne znam kak će jedino lokalnoj gerijatriji koja nema ili ne prati društvene mreže sutra to objasnit kad poljube vrata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.