• Odglavedopetedindijete
    97
    Nemojte nam brata orca dirat, dosta toga on i realno kaže, a svi se u nekim temama bitno razlikujemo po pogledu samo se našem kolegi orcu svaka dlaka gleda. Samo nastavi pisati, u tome i je bit ove stranice da svako iznosi svoja mišljenja
  • Mr Anderson
    12.7k
    Ne gleda mu se svaka dlaka nego štanca iz dana u dan jedne te iste postove ko neurotični tinejdžer. Hrpu važnijih stvari ima u klubu, a on piše samo o jednom.
  • Zagi
    10.5k
    15 identičnih postova dnevno i svi negativa.
    Da, jedva čekam.
    Ubije svaku raspravu u startu, ajmo to ohrabrivat.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Al evo vam jedna insajderska informacija možda banalna al samo da vidite koliki je kaos u klubu. Posto sam ja profesionalni vatrogasac pa imam info da DVD Maksimir treba preuzet osiguravanje domaćih utakmica Dinama.BBB Sibenik

Zar nisu do sada osiguranje utakmica drzale Šestine ili Dubrava? Gdje je nastao problem da se radi "rotacija"?
  • BBB Sibenik
    6k
    Sestine, a nije za forum pa neću kolege..
  • Armagedon13
    959
    Dobar intervju Ruleta u SN,tip je pravi
  • Armagedon13
    959
    Rileta,rano je
  • xavier
    12.1k
    Orca zanimalo samo transferi, ne zanimaju ga drugi segmenti Dinama kao nogometnog kluba. Što njega briga što imamo totalni rat između dvije struje? Što ga briga što se Vlatka i Amra skrivaju.

Samo nek dovedu Ojedu i onda nek se nastave svađati :cool: :joke:
  • dinamo vitez
    640

Mislim da dosta ljudi ovako razmišlja, i ja sam među njima. Ljudi od svojih problema doma/na poslu ne mogu/žele se toliko baviti klubom da bi još razbijali glavu previranjima koja se u klubu događaju godinama, pa pratimo površno i analiziramo uglavnom onaj finiji, sportski dio, gledamo samo utakmice i pratimo ako ima neki transfer.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Nitko ne trazi od ljudi da se bave problemima u klubu, ima ljudi koji su zaduzeni za to. Ali imati prste u usima i preko ociju i pravit se da se nista ne dogada je iracionalno.
  • Ludovic IX
    9.1k

zbog takvih kao ti koji će šutiti ili imaju stav " nebi se štel mešat" nam i je takav klub. Klub ima neke rezultate (iako osim u zadnjih 4 i pol sezone, neznam koje druge rezultate klub ima odkad je mamić u klubu a i ovi su rezultat toga što nije fizički više tu) i onda ćete vi žmiriti na nepravilnosti jer smo prvi i ispred onih glupih tovara jer "oni su titovi i tito je njihov" a mamić nam omogućava da 20 godina budemo ispred njih.

kad bi 90% navijača i simpatizera zauzelo stav protiv krađe, nepravilnosti i krkanluka u klubu, možda bi se nešto i pomaknulo. ovako kad zapravo 10% ljudi javno priča protiv ovog stanja, nećemo mi nikud naprijed.
  • Neki tip
    21.3k
    Pridobivanje je puno korisnije od napadanja.
  • Ludovic IX
    9.1k
    pridobivanje je teško kad tu , baš na zoni ima sve informacije koje su ti potrebne da logički zaključiš što je ispravno a što nije a ti i dalje imaš stav da se tebe to ne tiče
  • deda
    38.4k
    Moramo biti svjesni da ne mogu svi odvojiti dio vremena za borbu. Ja sam to često radim na ustrb obitelji i posla, dapace uglavnom.
  • Neki tip
    21.3k
    pridobivanje je teško kad tu , baš na zoni ima sve informacije koje su ti potrebne da logički zaključiš što je ispravno a što nije a ti i dalje imaš stav da se tebe to ne tičeLudovic IX

Ne bih rekao da je riječ o nekom čvrstom stavu da ih se ne tiče, više pomanjkanju vremena, volje i energije.

Razumljivo je to.

Pa većina ljudi se ne buni kad im kradeš iz novčanika, kad im uzimaš slobode, kad im svakodnevni život činiš težim, nije realno za očekivati da se vremenski i emotivno angažiraju oko nečega što žele vidjeti kao bijeg od svakodnevice, kao radost i veselje.

Pod "pridobivanje" mislim na razumijevanje, na makar tihu podršku. Već da bojse i sve druge njima pridružene i angažirane na ovaj ili onaj način ne vide kao remetilački faktor "najboljeg kluba u ovom dijelu Europe" je pomak naprijed u odnosu na razdoblje prije par godina. Da dođu na stadion i zaplješću na dignutu poruku sa sjevera... eto, napravili su nešto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.