• Infinity
    16.9k
    Mozda nekome treba posao :grin:

(Kliknuti na sliku za bolju kvalitetu)
    0qypb2vl6py6m47f.png
  • maddaddam
    2.9k
    d57ewartnoao6b62.jpeg

Da ubacim i tu. Fotka od kolege @LM1995
  • LM1995
    2k

Još uvijek nije službeno moja fotka. Moj šal je na putu :cool:
    Ako je netko zainteresiran, broj dečka prek kojeg se mogu naručiti šaljem u inbox. Po 15€ su :up:
  • ZGV
    3.4k
    Lijep šal, još bolji font slova
  • BBBaranja
    2.7k
    Šal je dobar,ali logičnije mi je uzeti šal u Ilici gdje ću pomoći dečkima u radu naše grupe.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ponuda u Ilici je puno, puno bolja nego u klupskom shopu.

Klupski shop je ok, ali neki dan bio u Ilici nakon dugo vremena i to je druga razina, stvarno svega ima i sve jako kvalitetno, a prostor skoro 2 sa 2 što se kaže. :strong:
  • Mali Zeus
    14.6k
    Kako mi smeta ovo krivo d to nije istinaZGV

Bilo je već spomena o tome, ali daj me podsjeti o čemu se radi.
  • ZGV
    3.4k
    Pogledaj oblik slova d u grbu. Slovo d na grbu mora imati onaj donji desni dio u ravnini sa "trbuhom", dok je na grbu podignut i to je krivo.
  • Mali Zeus
    14.6k
    grbgodisnjica_18d93e3c-e6bd-42d0-9ad4-7f5561c9e88b.JPG

ovo d bi onda bilo kako treba?
  • masacusec
    4.2k
    Već je bilo gro riječi na temu....Ovi kreteni iz kluba su svojevremeno (nakon povratka imena) deformirali slovo d. Ne znam iz kojeg razloga, ovaj donji horizontalni nastavak su gurnuli prema gore, valjda da im stane u konturu kruga, fakat ne znam....Teški imbecilizam!
  • Dino
    2.9k
    Jel ima ikakve veze mozda to kaj se ustroj kluba mijenjao (udruga, firma, udruga) pa ne smiju koristiti grb koji je nekad bio “tudi brend”? Odnosno da trenutna udruga nema pravo na taj grb.
  • Tundra
    694
    Odnosno da trenutna udruga nema pravo na taj grb.Dino

Baš mislim da u tome i je problem. Znam da je takva situacija s Medveščakom nakon gašenja starog kluba koji je propao od dugova.
  • Crusades
    14.2k
    Otvara se novi Dinamov shop u Arena centru.
  • Nolifer
    8.8k

Imaš gdje link?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.