• Odglavedopetedindijete
    97
    Ali je ovo Hrvoje Tironi. On je osobno znam top sa dosta igrača iz prve ekipe i ima apsolutno skoro sve info oko kluba, tako da moguće da je istina sta piše u tekstu. Ali treba uzeti naslov s rezervom jer je to plus članak, a tamo navuku naslovom, a u tekstu ništa od toga ne piše
  • Ludovic IX
    9.1k
    U ovom trenutku imamo najboljeg filma golmana u ligi. I njegova zamjena je najvjerojatnije bolja od svih drugih golmana.

Stoperi su jedan reprezentativac, jedan bivši, jedan budući, danac, theo..opet najbolji u ligi. Iskreno , nezbam ni jednog tko bi mogao u rečenicu sa našima.

Bekovi su ajde možda ne najbolji ali nisu lošiji od hajdukovih recimo.

Veza je barem duplo jača od zajedničke veze hajduka, rijeke i Osijeka.

Krila su nam oslabljena odlaskom orse ali i dalje tko god igra u ligi nema boljeg krila. Ni lovric koji osim udarca ništa nema niti sahiti i takvi.

Napad je ukupni jači od hajdukovog ali livaja kao individua radi najveću razliku u odnosu na druge igrače.

Znači za osvojiti hnl ne treba nitko ako ćemo iskreni i bila bi sramota da u ovom odnosu snaga ne uzmemo prvenstvo.

Istina, treba gledat ljeto i kvalifikacije ali igrači koje mi želimo, ili žele i drugi malo bogatiji ili oni nama ne žele.

Brekalo ako i dodje je vjerojatno igrac koji cd u formu doći tek za mjesec dva ali opet bolje sad nego da takav dodje na ljeto. Omeragic po pročitanom je top taln3t i vjerojatno zamjena za sutala na ljeto.

Nadam se da ćemo barem jednog od te dvojice dovest.
  • marcio amoroso
    43.1k

Naša krila su užasna i to je jednostavno činjenica. Emreli, Špikić i Menalo skupa imaju 7 golova do sada. To je jadno. Jedino produktivno krilo je otišlo.
  • Infinity
    18.9k
    Oba krila trebamo i lijevog beka.
  • BBB Sibenik
    6k
    Bez krilni igrača koji su jaki jedan na jedan, i mogu napraviti višak nemas šta trazit u modernom nogometu. A mi trenutno to nemamo, ne kazem da možda nećemo dobit od postojećih al za sad ne
  • marcio amoroso
    43.1k
    Oba krila trebamo i lijevog beka.Infinity

Upravo to.
  • Armagedon13
    959
    Izgleda da ostajemo bez Omeragića,a Ras je na odlasku.Ostaješ na tri stopera,Bošku koji se oporavlja.
    O ljeovm beku da ne pričam.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Meni je nevjerojatno da oni nisu u stanju odradit posten transfer. Nije ni cudo sto ih narkomancina sprda iz Medugorja, a ljudi ga puse.
  • Armagedon13
    959
    Iskreno očekivao sam da će sad odradit dobar prelazni rok da pokažu da se može bez Daltona i provizija
  • Nolifer
    11.9k
    Oba krila trebamo i lijevog bekaInfinity

Konačno se slažemo u nečemu, da ne lomimo uvijek koplja. Apsolutno se slažem, dodao bih još i špicu, jer kaj je Drmić napravil do sad? Petko je ozljeđen...
  • NitkoBitan
    28.6k
    Ostaješ na tri stopera,Bošku koji se oporavlja.Armagedon13

Treba dat priliku mladim stoperima. Ak se ne varam par njih se pokazalo dobro na pripremama
  • Keyser Soze
    14.7k
    Čemu histeriziranje, još ima sasvim dovoljno vremena da se nekog dovede. Kritizirat ćemo nakon roka.
  • Infinity
    18.9k
    Spic nam apsolutno ne treba. Petko ce se oporaviti, a Drmic je dobra druga opcija.
  • Armagedon13
    959

Na pripremama je bio Gurlica koji u jesen nije odigrao skoro pa ništa u juniorima Katinića su posudili,Braun vraćen iz Loxe bez nastupa.
  • Nolifer
    11.9k

Al nebi bilo loše radi rotacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.