Spominjao se transfer u Barcelonu, a mislim i Chelsea.??? Od svih premierligaša Union Berlin? — Mali dioničar
Ovo je neki pijanac vukel lajnu da ispadne smiješan il?
Jer dalje nema smisla raspravljat kad se nećemo složit. — xFire
Dokazano ti je da si u krivu, ali i dalje inzistiraš na tome da "netko veli ovak, a netko veli onak", kao da je riječ o nekoj metafizičkoj raspravi, a ne tome je li zaleđe ili nije zaleđe. Ili jest ili nije. Ovdje nije pa se nemaš kaj čudit tome da se netko zafrkava na tu temu — Neki tip sa Zapada
Naravno, nisam baš siguran da su korektno povukli lajne i time dokazali da je onside... Jer isto tako je bila situacija u prethodnom meču kad su dosudili u korist Uniteda protiv Citya, kad je Rashford ''bio'' u ''ofsajdu'' ali nije utjecao na igru, pa je Bruno zabio gol. Ali kaj je tu je sad, rekao sam samo da mi je sumnjiva situacija i poslije nje i to je to — xFire
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.