Ja goreg igrača nisam gledao u Dinamu, a gledam ga od kraja osamdesetih. — marcio amoroso
Dok razmišljam o tim vremenima, sjetio sam se prijelaznog roka kada sam došao u Dinamo. Tada sam bio jedini koji je htio u Maksimir, svi oko mene gurali su me u Sampdoriju koja je jako zapela. Nudili su više novaca Lokomotivi, ja bi imao veću plaću, imali su projekt za mene. No, ja sam osjećao kako to nije to. Da ako postoji mala šansa da me u Dinamu žele, da će to biti moj izbor.
Ponekada sam tvrdoglavog karaktera. Jednostavno, nisam želio čuti za ništa drugo. I sjećam se kako me nazvao Andy Bara i rekao: "Lovro, Dinamo te želi. Pripremili su desetku i čekaju tvoj odgovor”. I zamislite taj trenutak. Čitav život treniraš i igraš da čuješ tu rečenicu. Taj tren bilo je jasno kako je Sampdoria prošlo svršeno vrijeme. Ma kakva Serie A, mene zove Dinamo. I na kraju se pokazalo kako sam bio u pravu. Zapravo, tko zna kojim putem bi mi otišla karijera da sam izabrao Italiju, ali znam da se razvila upravo onako kako sam želio.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.