To bi teško bili sve da nas kupi konzorcij Applea i Microsofta i nastupamo pod imenom FC Micro-Apple. — vjeko1701
Novi grb im je definitivno pomak unaprijed za klub u svakom smislu, a Romini "ultrasi" su nakon par godina prestali s buntom oko toga i maknuli prijašnji grb s predobre krpe ROMA koju su napravili kao udarni transparent.primjer Rome i američkog investitora. On je išao u promjenu grba. Ako netko zna više, neka napiše detaljnije, nisam baš pratio tu situaciju. — OBIGB
stavljanje slova G ispred NK, ali ja o tome nemam pozitivno mišljenje zbog načina na koje je napravljeno i zbog manjka konteksta kako bi se argumentirano obrazložilo poveznicu između Građanskog i Dinama. Mamićev hir kako bi parirao tovarima, — OBIGB
Uskoro izlazi knjiga koja će napraviti 50 puta više za jačanje spona između Građanskog i Dinama nego što je Dinamo napravio sam u zdnjih 30 godina. — OBIGB
Može se tu još dosta toga spomenut, poput odlazaka na turnire sa Zvezdom, Partizanom, Vojvodinom…. ne zanima me jel su to kadeti, juniori.. t — OBIGB
Novi grb im je definitivno pomak unaprijed za klub u svakom smislu, a Romini "ultrasi" su nakon par godina prestali s buntom oko toga i maknuli prijašnji grb s predobre krpe ROMA koju su napravili kao udarni transparent. — NORTE
rasta broja članova — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.