• deda
    38.5k
    Svuda je mirno. Svi samo prodaju. Osijek, tovari i mi. Nitko igrača nije doveo. O manjima da ne pričam. Nema se para.
  • The Undertaker
    8.4k
    Pa kod nas još nije počeo prijelazni rok. Kako onda možemo dovesti igrača pod ugovorm? A vjerovatno će, kako se bude približavao istek roka u drugim zemljama. biti lakše ubosti kojeg boljeg igrača.
  • deda
    38.5k
    Inače tajming prijelaznog roka nema nikakvog smisla.
  • The Undertaker
    8.4k
    Ako je cilj pripremiti se za sljedeći ciklus CL/EL onda ima. Kao što sam gore napisao, mislim da će pravi lov na pojačanja početi kad drugim ligama završe njihovi prijelazni rokovi što je uglavnom 31.01.2023.
  • Olmic
    5k
    Pojacanja nece biti osim ako netko ne ode. Info iz prve ruke
  • Neki tip
    21.3k
    Pojacanja nece biti osim ako netko ne ode. Info iz prve rukeOlmic

U trenutnoj situaciji najvažnija info u ovome je zapravo - tko je sada "prva ruka". :)
  • maddaddam
    2.9k
    Ni prva ruka nije 100% sigurna da je prva ruka, jer postoji druga ruka koja isto tako misli da je prva.
  • NB86
    16.9k
    Mislim da bi ademiju orsicev primjer trebao biti upozorenje, nije u bajnoj formi ove sezone otic u epl ili valenciju i bit zakucan na klupi naredne dvije godine nije neka sreca
  • dinamo vitez
    640
    Sad još i kapetana prodati pa da ostanemo na 4 vezna jer smo bili prepametni da kupimo Kleinheislera. Onda će nam i Tolić biti dobar. :vomit:
  • Klenx
    7.9k
    Bojim se da će se moji strahovi nakon SP-a ostvariti, neće ostati nitko od kapitalaca tu
  • marcio amoroso
    43.1k
    Šta se tresete, ima Vrbančić :grin:

Zezam se. Ja iskreno vjerojatno nikada u životu nisam bio ravnodušniji što se tiče prelaznog roka. Mi smo dovoljno jaki i dovoljno dobro pokriveni da nam ne treba nitko i da čak još uvijek imamo previše igrača.

Druge stvari me brinu puno više, a to je ova situacija u klubu. Uvjeren sam da Orša ne bi išao da nije krenula ova psihijatrija u klubu, a još sam uvjereniji da kapetan ne bi ni pomišljao na odlazak.

Ovaj Dinamo ovog puta spasiti možemo samo mi. Moramo biti brojni i mora se čuti naš glas. Kada se naš glas čuje i kada postignemo brojnost sve će se drugo riješiti samo od sebe.

Orša ili Ademi su u ovom trenutku nažalost manje bitni.
  • maddaddam
    2.9k
    Marko Djira ceka k'o zapeta puska!

Btw, kae sa njim?
  • deda
    38.5k
    Luka Pršlja (2004), golman juniora, potpisao za Zrinjski na 3,5 godine.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Neznamo kakva je situacija u svlačionici ali nitko lud neće prodati 5 kapitalca u jednom transfer roku, neće ni 3.

Jedini razlog za rasprodaju je da ti kapitalci sami kažu da ne žele više bit ovdje dok je ovakva situacija.
    A ako žele sami ići, sretan im put.

Dovest tri igrača koji će omogućiti (pomoci) naslov jer imamo i prednost i bolji kadar bez tri kapitalca.

Ipak, onaj orsin pogled u tunelu sad za vikend je možda više značio neg ista jer sad neki vide da jedan orsic je 20 i neki igrač u jebenom southamptonu i ko za vraga počeli pobjeđivati bez njega. Kapitalca u dinamu imaju dobru plaću i sumnjam da žele svoje najbolje godine provjeriti na klupi u ligama petice jer osim livakovica nitko tu nije top klasa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.