• Mr Anderson
    9.9k
    Odličan je Napoli, demolirali su torinske lopove. Ako ove godine ne uzmu titulu, neće nikada.
  • Nolifer
    9.2k
    United sredio City! :strong: :clap:
  • NB86
    15.4k
    Prvi gol uniteda teska krađa, cisti ofsajd i on ne ide ni na var pogleda nego malo popricao sa pomocnim i pustio gol
  • Jaro
    8.8k
    Bome, Casemiro umjesto McTominaya, Maguirre na klupi i CRonaldo van kluba i dobijes pitpuni preokret. Rashford izgleda ko top napadac, obrana cvrsta...
  • Navijač Dinama
    9k
    Prvi gol uniteda teska krađa, cisti ofsajd i on ne ide ni na var pogleda nego malo popricao sa pomocnim i pustio golNino Bule

62htv5zo3cc1i4gu.jpg
    Kad je Liverpoolo ovo priznato niko se nije uzbuđivao, sad hajka i "najveća krađa u povijesti"

Manchester is RED
  • NB86
    15.4k

Nemam pojma kakve ovo veze i sa cim ima, bacio pogled na ovu utakmicu vidio tesku krađu kod prvog gola i prebacio jer mi se ne da gledat sudacko guranje. Siguran sam da je u engleskoj kroz godine bilo jos krađa.
  • xavier
    12.1k
    i prebacio jer mi se ne da gledat sudacko guranjeNino Bule

Da se razumijemo, i ja smatram da je ono čisto zaleđe i meni "pasivno zaleđe" uopće nema smisla jer kako obrambeni igrači mogu znati tko će kasnije igrati loptom, a tko neće.

No ne znam o kakvom guranju pričaš. United je veći dio utakmice bio bolja momčad, stvorio više prilika i zasluženo pobijedio.
  • NB86
    15.4k

O guranju da cisto zaleđe glavni sudac nije ni otisao pogledat na var, ovakvu sudacku "gresku" ni u hnl-u jos nisam dozivio .
  • flexXy
    2.5k
    Mislim da ce se Orsa nacekat za debi u Premier ligi. Uzasan izbor kluba za njega
  • maddaddam
    2.9k
    Koji je q sa Liverpoolom, 6 poraza u 18 kola?

Ne pratim bas, pa me iznenadilo kad sam bacio oko na tablicu.
  • Jaro
    8.8k
    kupuju napadace a u vezi nemaju pol covjeka... ostarili pa ne igraju vise onakav presing a def linija visoko. Procitali ih svi, a danas i davljenici kratkim pasovima izlaze protiv presinga...
    Imaju sve kaj je krasilo Manchester Utd zadnje 2 sezone...
  • maddaddam
    2.9k
    0wqjuef4y99alu1u.jpeg

Da, nema tu nekog balansa u ekipi
  • Captain America
    19.3k
    Mudryk za 100 milki u Chelseaju :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.