• NORTE
    12.2k
    Koja je fora s Mamićem i stadionom? Kao da ga neće biti sve dok je on glavni.Cosey
    Sam je izjavio prije 10 dana da dinamu ne treba novi stadion. Da treba obnovit istok za 5 milijuna eura i još 5 godina igrat na ovom starom polustadionu.

Dakle, on ne želi novi stadion i iz kluba sugeriraju da ga neće ni biti ako zm osvoji vlast.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Hoće on stadion, ali nebi da klub učestvuje s financijske strane. Opet sumnjam da su i ti njegovi poltroni toliko glupi da bi išli protiv gradnje stadiona. Neće se moći skrivati iza Mamića.
  • Jaro
    7.7k
    hoce on stadion , da netko da lovu a on bira izvodjace, dobavljace, materijal i posrednike...
  • Nino Bule
    14.5k
    Mislim da nema sanse da se zemljiste koje je vrijedno boga pitaj kolko da na upravljanje bjeguncu.
  • Crusades1986
    13.4k
    Kad smo već kod bjegunca, novi odvjenik mu je Filip Glavaš, sin Branimira Glavaša.
  • Jaro
    7.7k
    i normalno, kak to ide kod nas

Mogu vam potvrditi da sam danas, 10. siječnja, predao punomoć u sudski spis i da sam zatražio odgodu rasprave zbog toga što mi je potrebno neko vrijeme, najprije da pročitam i proučim spis, a onda da pripremim obranu.
  • lucky luciano
    310
    https://youtu.be/z627J5TZsRs

Jbt. kakvi sve ljigavci sjede nama u skupštini.. pripremite toalet papir
  • Jaro
    7.7k
    dug zivot i tesku bolest samo...
    Na pola sam ugasio i ne mogu dalje
  • Nino Bule
    14.5k
    Ja sam uspio izdrzat do dijela di uspoređuje zdravka mamica sa vladom gotovcem
  • Fićo1986
    1.1k
    Kad sam cuo hvala vam što ste me pozvali sam ugasio odma
  • maddaddam
    2.9k
    1:18. Dok nije rekao - za jedno drustvo vazna je kultura...

Gazda u egzilu mu je olicenje kulture.
  • SAS1987
    15k
    Jbt. kakvi sve ljigavci sjede nama u skupštini.. pripremite toalet papirlucky luciano

Meni nije jasno kako imajo muda provocirati javnost i kasneje hodati ulicom.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ma ovaj lik je izgibljen u vremenu. To su takvi likovi koji prodaju prema van neku hoch sliku sebe, a s druge strane će zgrabit svaku kost koju im bace krkani ko Mamić.
  • Mrvica
    4k
    Znači njegovu filozofiju, glas i ne znam ti ga sve šta baš ne mogu slušat. Odvratno maksimalno, pogledao čak 2 min i izgasio. Kao što kod nas u Hercegovini kažu kod takvih ljudi je obraz ko đon od cipele..
  • Dammir10
    266

Tomašević između redaka poručuje ovo, da parafraziram: ''Ako ostane stara uprava (Mamić) od stadiona neće biti ništa.''

Citiram:

''Cilj je da Dinamo djeluje transparentno kako bi bio partner grada", kazao je gradonačelnik. Na pitanje novinara znači li to da Dinamo mora prekinuti odnose s Mamićem ako želi suradnju s Gradom, Tomašević je odgovorio protupitanjem: "Što mislite?"

Mamić upravo zbog toga sada govori otprilike ovako: ''Stadiona neće biti ostao Mamić u Dinamu ili ne. Uostalom grijeh je sada graditi stadion dok tisuće ljudi spava u kontejnerima na Banovini bla bla''

Taj isti Mamić dok je bio čvrsto u sedlu je kumio i molio za stadion i u svakom intervjuu je govorio kako je stadion neophodan. Sada kad mu politika okreće leđa govori da od stadiona svakako neće biti ništa ma ko god prevladao u Dinamu. Da su kojim slučajem Tomašević i Plenković na njegovoj strani on bi sada poručivao javnosti kako obavezno moramo napraviti stadion i kako stadiona neće biti ukoliko prevlada Antolićeva struja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.