• Krizy
    61.1k
    Slažem se, samo napisao informaciju.
    Nisam ga ni ja htio nazad :grin:
  • Mali dioničar
    18k
    Sretan rodjendan! :party:

v9lagd8dxxhigzu9.jpeg
  • BBBaranja
    4k
    Našem bivšem igraču Bojanu Kneževiću dijagnosticiran rak testisa,sutra ide na operaciju..
    Bojane sretno,i budi jak..
  • Beowulf112
    399

To nije normalno.Sve mlade ljude danas pogada.Cuvaj se i glavu gore.
  • Infinity
    19.5k
    Navodno United nudi 60m za Olma.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Dinamo tu ima 20% na razliku ako se ne varam. Znači 6-7 milja €?
  • deda
    40.7k
    Da, već smo više puta o tome raspravljali. Na Olma i Gvardiola bi trebali imati 20% na razliku. Ne znamo za Majera, neki tvrde da je kod njega 20% od ukupnog transfera iako sumnjam.
  • Zagi
    11.5k
    Josip Tadić potpisao za Lekin Jarun.
    Meni jedan od dražih igrača tih godina.
    Mogao je sve, samo ne gol pogodit :lol:
    A vid' ga na mom avataru kako dominira Jaap Stama...
    Kladio sam se tada da će Mandža propast , a Tadić napravit jaču karijeru. Zaj*bo me Magath :angry:
  • Krizy
    61.1k
    Baš bi mi bilo drago zbog njega, pravi Dinamovac
  • Eduardo
    26.1k
    Vida gostovao u emisiji o poljoprivredi - DULUM ZEMLJE

Nogometaš Domagoj Vida već je ušao u legendu sportskim dosezima, ali svojoj će domovini ostaviti nešto dugovječnije od sportskih uspjeha. S prijateljima Lukom Mandićem te Dimitrijem i Draganom Simonovićem, koji su svi odrasli u stanovima i nisu imali nikakve veze s poljoprivredom, malo po malo gradi veliku poljoprivrednu priču, priču o uzgoju slavonske crne svinje.

Cijela emisija - HRTi

• miro
    7.5k
    i odličan, odličan golman. Po mom skromnom mišljenju nismo trebali Nevistića uzimat kraj njega i on bi do sada već bio spreman uskočiti u Livijeve cipele. Želim mu od sveg srca da se dokaže u Francuskoj
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Lik je dotuko Varazdin svojim bravurama. Solidan golman i nista vise.
  • miro
    7.5k
    je, sjećam se i toga, ali to je mladi golman, naravno da ima kikseva na početku, ali za njega mi je žao jer se u juniorima vidlo da je baš jako talentiran, refleks, udarci izvana, penali, izlazak s gola...a dobro što je tu je, bumo vidli kak će se snać u jednoj top ligi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.