• trender
    170
    @Ludovic IX Mislim da ćemo ovu večer svi bit neubrojivi:grin:
  • Jaro
    10.5k
    Official: Manuel Neuer broke his leg while on holiday and also underwent surgery. His season is over. #FCBayern

Oli Kahn je zapisivao jucer za vrijeme tekme #samokazem
  • NORTE
    17.3k
    Official: Manuel Neuer broke his leg while on holiday and also underwent surgery. His season is over.Jaro
    Hajdučko prokletstvo.
  • Olmic
    5k
    Da se to dogodi onaj idiot Loss bi se ubio
  • Logistika
    1.4k
    ne bi bilo fer po meni zadrzavati Livija ako dode do ponude,i ako zeli ici i probati dalje,ali dinamo ima love,nekako mi i Livi lik kojem nije posto poto,klimavo je golmanu bilo gdje otici ako nije 150 posto prvi golman tamo negdje...previse mi je drag dečko,baš bi mi bilo žao da ide...Dinamo sa tri polufinalista na SP ,boze dragi,čudo...sto jedan napisa na forum hr sinoc.... "...ajde hvala bogu,mozda ih sad rasprodaju,pa mozda i budemo nesto mogli..."
  • xyz
    840

hahaha... da mu u njegov omiljeni Bayern dođe golman od kojeg bi radije imao golmana bez ruku. Mislim da bi ga herc strefio.
  • dinamo vitez
    640
    Kleinheisler je dokazana kvaliteta u najboljim godinama i svakako bi dobro došao da malo 'prodrma' Ivanušeca i odmori Ademija.. zna netko kakav je Hoxha? Ove godine 16 utakmica i 6 golova za Belupo.
  • xyz
    840
    Ako Bayern stvarno hoće Livija, trebalo bi vidjeti da li se može Vidović dogovoriti da dođe kod nas...
  • BBBaranja
    3.8k
    Hoxhu nebi dovodio,smatram da je lik kvalitete Jurića recimo.
    Ali svakako + za dovodenje Lacike,i pokusaj uzimanja Vidovića iz Bayerna.
  • Captain America
    20.4k
    Ostat će Livi tu. Danas se stvarno sve prati i nešto grdo ne štima da ozbiljni klubovi nisu doživili Livija nakon onakvih prezentacija u našem dresu. Bayern ima još Nubela na posudbi kojeg lako mogu vratit sad kad su ostali bez Neura, a ionako je doveden kao nasljednik istog.
  • NB86
    16.9k
    Ma kakav bayern, nema sanse. Za livija ce dolazit ponude lazia, marseille-a, villareala, a pitanje je da li su oni spremni dati koliko mi trazimo. Neka njega kod nas do kraja karijere
  • dinamo vitez
    640
    Da je Leicester pametan, sutra bi Liviju poslali ponudu. Imaju najgoreg golmana u PL. Ali volim što nisu
  • Fanboy
    3k
    Ljudi moji pričamo vjerojatno o najboljem golmanu SP-a, nema veće pozornice. Naravno da klubovi koji su dobro popunjeni neće, ali stići će par paprenih ponuda.
    Prilika karijere i zašto bi trpio i dalje uvrede uskoro sa svojih 28 godina radi nekog poteza u HNLu od strane naših medija i stručnjaka.
    Nitko Olmu ne može osporiti ljubav prema Dinamu i Hrvatskoj, no da bi ispunio svoj potencijal trebao je otići. Isto želim i Liviju, koliko god ga sebično želim zadržati toliko mislim da je previše bio osporavan i da je golman za velike klubove i lige.
    Mi možemo biti presretni da smo ga toliko dugo imali i da nas je spasio toliko puta.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Ja nisam jos nigdje procitao/cuo da Livakovic zeli ili ima planova otic. Kako se kaze, o tom po tom.. on je sredinu Francuske vec odbio.. znaci puca na vise, ali meni ne pada na pamet niti jedan veci klub koji ima problema s vratarima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.