• Carrasco
    6.3k
    Dilaver kao slobodan igrač odlazi u Rijeku.
  • Klenx
    8k
    Dilaver kao slobodan igrač odlazi u Rijeku.Carrasco

Baš šteta. Odličan igrač, i ovo malo minuta što je dobio ove sezone odradio je jako profesionalno.
  • deda
    38.7k
    Ne treba nam više od 4 stopera za proljeće
    Bez Dilavera smo još uvijek na 5.
  • Eduardo
    24.9k
    Baš šteta.Klenx

Svaka čast Dilaveru, njegov profesionalizam nikad nije bio upitan, ali on je cijelu sezonu po hijerarhiji tek šesti stoper, a nadolazećeg ljeta ističe mu i ugovor. Ja bih bio sretniji da je tih 255 minuta koliko je skupio ove sezone dobio Katinić.
  • Crusades
    17k
    Bilo bi nezgodno da je protiv Bodoa kad je bilo čupavo ušao Katinić.

Ali da, šest seniorskih stopera je previše kad od tih šest jedan ili dva nisu perspektivni klinci tako da ga nema nekog pretjeranog smisla držat u momčadi na proljeće kad se igra samo HNL i kup.
  • Carrasco
    6.3k
    Katinić stagnira, puno bolji je bio prošle sezone. Živković trenutno izgleda bolje.
  • Eduardo
    24.9k
    također je na klupi bila i alternativa u vidu KTC-a, ali ga je Čačke ostavio na klupi i u igru uveo Dilavera.
  • marcio amoroso
    43.5k
    U nekom idealnom rosteru Dinama bi meni igrač kao Dilaver imao mjesta. Bio bi peti stoper i sve 5.

Prva 3 stopera vrhunska (Šutalo, Šutalo, Theo), četvrti stoper neki vrhunski talent kao Perković i peti stoper Dilaver.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Generalno, ako igras s trojicom iza (u nasem slucaju miks) i trebas imat bar 5 stopera. Mene Dilaver poslije Bjelice nije odusevio, al ono niti malo. Puno se pisalo da ga Mamic tjera jer je Bjelicin igrac, ali on je jednostavno igrao za kurac.
    Marcio - Lauritsen, Peric, SS duo i jedan talent bi bilo preciznije. Kontam da je Theo gotov.
  • marcio amoroso
    43.5k

Mene Perić nikada nije oduševio i bio bi mi prvi na listi za prodaju. Lauritsen mi izgleda kao da je u zadnje vrijeme tu protiv svoje volje. Zato sam izostavio njih dvojicu. Također moramo biti svjesni da Josip Šutalo neće još dugo biti u Dinamu.
  • Zagi
    10.7k
    Uf ostati bez Josipa,Rasa, KTCa i Perića u isto vrijeme bi bilo malo preveć.
  • Zagi
    10.7k
    Kaj se ono sve izdogađalo protiv Šeriffa u gostima da smo vratili Dilavera?
    Ras ozljeđen, KTC i Perić na stoperima pa se Perić ozljedio, Muba ide na stopera. Milić na klupi, premlad.
    Gdje je bio Šutalo u toj cijeloj priči?
  • NB86
    16.9k
    Perica svakako zadrzat u rotaciji, lijevonogi stoper s vrlo dobrom igrom prema naprijed nije cesta pojava, zbog povijesti bolesti nikad necemo dobit neku bajnu odstetu, a i on ocito vrlo zahvalan i zadovoljan ovdje (vrlo vjerovatno i na "malom ugovoru" za prvotimca). Josip ide na ljeto, ktc-a se nece produzit. Ostajemo na b sutalo, ras i peric, po meni jos jednog lijevonogog kupit i to je to.
  • deda
    38.7k
    Mora se uzet Perkovića.
  • Infinity
    19k
    Sutalo nije bio ni na klupi. On je tad tek hvatao zamah, redovno je poceo igrati tek kasnije u grupnoj fazi. KTC i Lauritsen su bili nas prvi izbor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.