Dinamo je tijekom utorka i službeno predstavio najveće ovoljetno pojačanje. U pitanju je 29-godišnji švicarski reprezentativac Francois Moubandje, dosadašnji igrač francuskog prvoligaša Toulousea, koji igra na poziciji lijevog boka.
Moubandje je u Dinamo došao kao slobodan igrač, a povodom predstavljanja jasno je rekao:
- Odabrao sam Dinamo jer je u pitanju veliki klub i želim s Dinamom igrati Ligu prvaka.
- Nakon osvojene srebrne medalje, Hrvatska i njena liga postali su daleko zanimljiviji za nas inozemne igrače. Znam dosta toga o klubu od ranije. Siguran sam da ću se vrlo brzo prilagoditi i moći na najbolji način pomoći Dinamu, dodao je nogometaš kojeg je ranije nahvalio i Mario Gavranović, njegov dosadašnji suigrač iz švicarske reprezentacije, a od sada i suigrač u hrvatskom prvaku. — HNTV
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.