• Ludovic IX
    7.4k
    ako je stodra jedan od dva-tri izvora, onda se vjerojatno uvazava mišljenje..

istina je da livaja za hajduk znači više od brune za dinamo jer je bruno jedan od najboljih dok je tamo samo livaja i dugo, dugo nitko... ali mene koji gledam i njihove utakmice nitko ne može uvjeriti da je livaja vrijedniji od brune. livaja je na vrhuncu svoje igre a bruno još ima mjesta za napredak
  • Jurki
    12.6k
    Mogu na TM napisati da vrijedi i 88 milijuna. Ali nema ni jednog kluba u Europi koji bi pljunuo 8-10 milijuna za igraca koji ima 29 godina i jos tome iz kluba koji ima znacaj u Europi poput lanjskog snijega u Sibiru.
  • Ludovic IX
    7.4k

ova korekcija cijena ide na osnovu igara ove polusezone - livaja u 20 utakmica 11 golova i 9 asistencija u 1775 minuta (u europi samo 4 utakmice, ostalo po HNL livadama)

Bruno - 25 utakmica - 12 golova i 6 asista u 1705 minuta - 12 utakmica u Europi i 4 gola.

Ako ćemo gledat samo brojke, skroz usporedive brojke da nito po njima ne bi mogao reći da je jedan ili drugi bolji ili vrijedniji. Ali jedan je podigao formu od lani za 50% ako ne i više i ključan je igrač bio u europskim pobjedama i HNL derbijima.

Drugi se malo zdebljao, još manje trči i trpa samo po HNL livadama. I onda oni tom drugom povećaju ciejnu a drugi ostane isti na razini koju je imao dok je bio u groznoj formi
  • Jurki
    12.6k
    stavili su cifre koje su stavili i opce to ni bitno. Cinjenica je da je "proizvod" u ovom slucaju Livaja preskup za klubove kojima bi bio upgrade, dok za klubove bolje platezne moci on kao igrac nije za njihovu razinu. I spada u skupinu unable to sell za tu navedenu cifru.
  • Logistika
    1.3k
    A Čolak 3mil po TM-u....pa koliku on plaću tamo ima? Jel moguće da bilo tko tko ima 30 godina igra isključivo HNL i vrijedi 8 miliona na football manageru tolike pare ne dam. Ne kuzim koji je njihov plan s njim uopće,realno je jedini koji vrijedi nešto...dali žele zaradu,dali žele dalje raditi film neki na njemu,dali njega itko kontrolira jer bi lik na SP mogao doći kao trudnica kako je počelo...žao mi za Čolaka,pa kako Budimir uleti nije mi jasno
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Budimir ide po sistemu po kojem Misic ne ide. Ja se nadam da je ovo zadnje prvenstvo za Vidu, Budimira, a na klupu lagano mogu Kramaric, Lovren..
  • deda
    34.1k
    PSG nudi 4 milje za Luku Vuškovića tovarima plus bonusi
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Dobro je, nece morat prodavat Fossatija i Krovinovica.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dečko je mega talent i sigurno ima zainteresiranih.
  • deda
    34.1k
    Gorica Varaždin odgođeno zbog korone
  • Nolifer
    8.5k

Tko bi rekao da korona još hara, pa skroz sam zaboravio na to
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Xfire ma Gorica namjerno odgodila utakmicu da uzmu novog trenera sad i spreme se na zimu uz par pojačanja jer s porazom u ovom kolu definitivno bi 101 posto bili ekipa koja ispada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.