• plavi72
    2.9k
    Ne primiti gol,najvažnije,a Oršić je tu za pobjedu.
    Diaz ozlijeđen jako upitan,znači dodatno oslabljeni,padali su i jači,nadam se da i milanezi ostavljaju bodove.
    lp uživam !
  • Dzontra
    0
    Prodaje li itko 3 karte za sjever
  • Krizy
    77k
    "Dinamo je momčad koja voli držati posjed, napada s manje igrača, ali to radi odlično. Nikad ne gube kod kuće i čeka nas jako teška utakmica. No, mi želimo pobjedu, ona je sad imperativ. Znamo da nas čeka jako teška utakmica."

Koja razlika od raznih izjava suparničkih trenera do prije 6-7 sezona :grin:
    Možda bi i prije ponekad nešto slično izjavili ali iz pristojnosti, sad je činjenica da smo kući odlično, među 30 klubova, sa jako puno srušenih top momčadi na Maksimiru.
  • NitkoBitan
    40k
    Szymon Marciniak sudi.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    ostao mi u sjecanju kao supak, ne sjecam se s koje utakmice..
  • Antonio Zg
    8
    ,,Utakmica 5. kola Lige prvaka proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika, a na takvim utakmicama nažalost nije dozvoljeno otvaranje južne tribine za domaće navijače.”

Ne kužim, zakaj opet nije otvoren jug? Mi njima trebamo dat 5% tribine, ali ne bolje je otvorit cijeli jug za njih... Ajde još da je istok otvoren, ali mi nemamo istok i opet ne otvaramo jug. Ajde kao visoki rizik, ali ni protiv Chelsea nije bio otvoren jug.
  • serbus
    6.2k

Milanisti iz Istre ako stignu na jug jebali bi ježa bolje da nije u prodaji za domaće...
  • Mali dioničar
    21k
    ,,Utakmica 5. kola Lige prvaka proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika, a na takvim utakmicama nažalost nije dozvoljeno otvaranje južne tribine za domaće navijače.”

Ne kužim, zakaj opet nije otvoren jug? Mi njima trebamo dat 5% tribine, ali ne bolje je otvorit cijeli jug za njih... Ajde još da je istok otvoren, ali mi nemamo istok i opet ne otvaramo jug. Ajde kao visoki rizik, ali ni protiv Chelsea nije bio otvoren jug.
    — Antonio Zg

Da, utakmica je visokog rizika jer za razliku od Salzburga imaju navijačku skupinu u pravom smislu te riječi.
  • Navijač Dinama
    13k
    Mi njima trebamo dat 5% tribine, ali ne bolje je otvorit cijeli jug za njih... — Antonio Zg

Dali su im 1350 karata ako se ne varam.. ne znam otkud to cijeli jug?

A i dolaze ti talijani koji je su prava ultras grupa za razliku od Salzburgovih "gasera" i pozera
  • Fićo1986
    1.1k
    Jedva cekam nekom j mater na sjeveru ko ce držat mobitel i snimat i ne navijat cijelu tekmu...
  • Efes Pilsen
    17.1k
    dosta dobra i sazeta analiza ekipe s Tribine.
    Sutra ocekujem da nisam nezadovoljan zalaganjem i trkom, sve ostalo je bonus. Ajmo Dinamo :grin:
  • plavi67
    926
    ne znam u kakvom će sastavu milan igrati i koliko je karata prodano njihovim navijačima ?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    sve sto su dobili je rasprodano, mislim oko 1400 karata. Sto se sastava tice imaju oni dosta problema, ali to ih nije sprijecilo da pobjede za vikend.
  • Mlađi referent
    16.3k
    ne znam u kakvom će sastavu milan igrati — plavi67

Sky Sport najavljuje ovaj

4v8973wc8m92wpgf.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.