Jazbinšek je toliko točan i impresivan igrajući tog libera da ispada kako je nadimak Oskar bio posljedica njegovih poteza na terenu. I taj mu je nadimak ostao do kraja života. Kažu da ga je za izvedbe zaslužio svake godine. Iako je nadimak dobio u zgodi koja nije imala veze s nogometom.
"Jednom smo zgodom bili u zoološkom vrtu u Beogradu, a nekako smo se dugo zadržali kraj jednog simpatičnog noja koji se zvao Oskar. Koliko je samo jeo, a mi smo ga hranili bombonima i perecima. Kad nam je nestalo dali bi mu i papir, šibice, a on bi sve to gutao. Toliko je bio zanimljiv da se nismo dali od njega. Na kraju dana su i mene prozvali Oskar, jer sam gutao sve suparnike na terenu slično kao i taj noj Oskar. Nije lopta mogla proći, a da je ja ne dohvatim."
Kada sam došao u Dinamo, svima sam govorio gdje si brate, gdje si Baka. I tako, za par dana su me počeli zvati Baka. Nitko nikada Komnen ili Andro, samo Baka. I tako će i ostati. To je neki moj nadimak za Hrvatsku. — Komnen Andrić
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.