• marcio amoroso
    37.5k
    Znate li još koji klub, osim Rangersa i Uniteda, da ima sva 3 dijela dresa (majica, hlačice i štucne) različite boje? :chin:Crusades1986

HSV meni pada na pamet.
  • Infinity
    16.6k
    Jel moze Borac Banja Luka? :lol: Nekad je u reprezentacija Luxembourga bila u tri boje zastave.

Malo tko to vise koristi. Tesko je ukombinirati nepoklapanje s protivnikom, a i kad uspijes to na TV-u zna izgledati jako slicno pa imas pobunu TV gledatelja. Prije je bilo vise tih trobojnih oprema, danas je sve manje i dvobojnih.
  • SAS1987
    15k
    Iličić potpisao za Maribor :smile:
  • Nolifer
    8.5k
    NEVJEROJATAN gol iz slobodnog udarca pao je u utakmici MLS-a između Charlotte i Columbus Crewa. U pitanju je ogled započet prije dva mjeseca pa prekinut zbog lošeg vremena u 16. minuti. Završio je remijem 2:2 uz golčinu za povijest MLS-a, koju je primio hrvatski golman.

Zabio ju je armenski reprezentativac Lucas Zelarayan, koji je iz slobodnog udarca s 51 metra prebacio Kristijana Kahlinu, bivšeg golmana Gorice, za 1:0. Službeni podaci kažu da je to rekordna udaljenost s koje je postignut gol u MLS-u otkako se od 2010. godine vodi ta statistika. Rekorder je dosad bio Jamie Smith, koji je 2011. pogodio s 47.5 metara.

• immerwieder
    1.4k
    invazija fradijevaca na belgorod
  • Eduardo
    20.9k
    Pogledati od početka, ali najzanimljivije pitanje je na prvoj minuti.
  • Eduardo
    20.9k
    @SAS1987 ili @Viola može detaljniji izvještaj o kazni Olimpiji?
  • SAS1987
    15k
    može detaljniji izvještaj o kazni Olimpiji?Eduardo

Znam samo to što je u medijima.. navodno imaju dugove do (barem) Roberta Prosinečkega, Dina Skenderja i Save Miloševića (i tko zna koga još) i zbog toga bi im trebali uzeti najprije 2 boda a ak ne plate u roku od tri dana još 7 boda a UEFA prijeti i da će ih izbaciti iz europskih natjecanja.

Iz Olimpije su kazali da ništa od toga nije istina i da je to samo spin i pritisak na klub prije utakmice sa Mariborom.

Vidjet ćemo za par dana što je istina a što ne :smile:
  • Viola
    422
    Tako nekako,kao što je SAS1987 napisao prije mene..Imaju dosta dugova...Najviše duguju Savi Miloševiću, oko 500.000 €, duguju i Skenderu i Prosinečkom, a nešto su i dužni Rudonji..Savo Milošević slučaj je već iznio pred sud, problem je što se prošla uprava nije dobro dogovorila sa ovo upravo, tko mora da plati miloševića pa će se boriti na sudu...Naravno, nisu dužni samo trenerom, imaju i neke druge dugove..A nemaju novca da plate sve..
    UEFA im je dala rok do kada moraju platiti sve dugove..To je datum kada se moraju predati financijska izvješća, odnosno 31.12.2022..Ako do tada ne plate sve dugove bit će isključeni iz Europe te će u prvenstvu ostati bez 9 bodova...No, mislim da im nogometni savez već prije tog datuma može uzeti 2 boda, a onda dodatnih 7...Tako ja razumijem ovu situaciju, pa mi ne vjeruj 100%...
    Ali siguran sam da Olimpija na kraju neće dobiti nikakvu kaznu, jer nogometni savez favorizira olimpiju i izvući će ih iz govna...Olimpija ima podršku i gradonačelnika Zorana Jankovića koji će urediti sretan kraj nakon prljavih poznanstva...
    --------
    Ali postoji jedna opcija da sve možda i nije istina....Jučer se u medijima pojavila vijest da je Dragan Šolak (vlasnik United Media Group) zainteresiran za kupnju Olimpije...Samo dan nakon toga (danas), je izašla vijest o kazni i dugovima...Dakle, jedna opcija je da određeni ljudi, na čelu sa Zoranom Jankovićem, koriste sportski medij "Ekipa", da vršijo pritisak na upravu da proda klub Šolaku...Svi znamo da je sportski medij Ekipa jako povezan sa Šolakom, i vrlo je zanimljivo da je upravo ovaj medij objavio ovu vijest o sankcijama...To je jedna opcija, iako ne vjerujem u nju, jer su ti dugovi Olimpije realni....Ali neke veze sa Šolakom sigurno postoje...
    Vidjet ćemo, kao navijač Maribora dobro se osjećam u takvim trenucima
  • Crusades1986
    13.4k
    Arena Sport produzila prava za LP, EL i ECL do 2027.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Marseille do današnje utakmice dijelio prvu poziviju sa Parisom po broju bodova, i naravno Tudor izgubi kod kuće od zadnje plasiranog Ajaccioa 2-1
  • Logistika
    1.3k
    Everton zabio Manchesteru u petoj minuti,snimaju Casemira,kaže komentator Casemiro i njegov podbradak se lagano vraćaju na centar hahahahahaha Arena 3
  • bbb medimurje
    3.3k
    daleko najbolje poluvrijeme uniteda u ovoj sezoni
    vidjet cemo kaj bude u nastavku
  • deda
    34.1k
    Ronaldo 700-ti pogodak (klupski) :clap:

Messi ih ima 702 :cool:
  • Nolifer
    8.5k
    Kakav ludi dan u Engleskoj. Arsenal svladao Lvp, a United Everton. Nije loše :up: Tuga u Merseysideu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.